Detaylar
Kim cevapladı?Hakanss
Becerikli
Xiaomi kalemi yok yazılımı sakat. iPad alamam cunku universitelilere ogrenci indirimi yapıyorlar diye biliyorum. Alacağım cihazın ekranı kalemi iyi olsun yeterli. Pad v9'da nasıl acaba? Yapay zeka özellikleri fena değil gibi. Kalemden beklentim elimi yatırıp yazabileyim baskımı anlasın ve de uzun omurlu olsun.
Yazılım sakat olsa da işlemci iyi Custom ROM diye bir seçenekte var illaki sonsuza kadar HyperOS'a maruz kalmak zorunda değilsiniz. S10 FE'yi alıp orta segment Exynos ve kırpılmış 90 Hz TFT ekran kullancağıma gider paşalar gibi Xiaomi tableti alır takılırım.
Yazılım sakat olsa da işlemci iyi Custom ROM diye bir seçenekte var illaki sonsuza kadar HyperOS'a maruz kalmak zorunda değilsiniz.
Bu cihazın ROM desteği yok.
Hakanss
Becerikli
Şu an olmaması 2 sene olmayacağı anlamına gelmiyor en kötü GSI ROM atarsın işlemci Qualcomm bir şekilde halledilir.
Şu an olmaması 2 sene olmayacağı anlamına gelmiyor en kötü GSI ROM atarsın işlemci Qualcomm bir şekilde halledilir.
Niye durduk yere yazılımsal sorunlarla uğraşsın ki? GSI'da her donanım sorunsuz çalışacak diye bir şey yok.
Hakanss
Becerikli
Niye durduk yere yazılımsal sorunlarla uğraşsın ki? GSI'da her donanım sorunsuz çalışacak diye bir şey yok.
Durduk yere değilki ekran kalitesi işlemci performansı daha büyük batarya 67W kazanıyor ve 2K TL'si cebinde kalıyor Samsung tarafında güncelleme süresi ve S Pen harici kazandığı bir şey yok. Bana kalırsa Tab S10 FE de fiyatına göre iyi bir cihaz değil hakkı 12-13K arası.
Durduk yere değilki ekran kalitesi işlemci performansı daha büyük batarya 67W kazanıyor ve 2K TL'si cebinde kalıyor Samsung tarafında güncelleme süresi ve S Pen harici kazandığı bir şey yok. Bana kalırsa Tab S10 FE de fiyatına göre iyi bir cihaz değil hakkı 12-13K arası.
Xiaomi tarafının kağıt üzerinde daha iyi olduğu bariz zaten ama yazılım kısmı bütün bu artıları yok ediyor.
Hakanss
Becerikli
Xiaomi tarafının kağıt üzerinde daha iyi olduğu bariz zaten ama yazılım kısmı bütün bu artıları yok ediyor.
O noktada kullanıcı tercih yapacak.
elrexy
Uzman
Yazdiklarinizi okudum. Yazilim konusunda tecrubeliyim fakat biktim ugrasamam. Kaldi ki kalemi yok. Honor Huawei tayfanin kalemi nasıl olur acaba?
iPad kasasi pek saglam degilmis ekran da pek iyi degilmis. Telefonum da huawei zaten.
11. Sinifa yeni başladım kalemi ekrani iyi olsun yeterliydi. Cok kararsiz kaldim. ROM ile ugrasamam tableti birak telefonlara duzgun ROM olmuyor.
iPad kasasi pek saglam degilmis ekran da pek iyi degilmis. Telefonum da huawei zaten.
11. Sinifa yeni başladım kalemi ekrani iyi olsun yeterliydi. Cok kararsiz kaldim. ROM ile ugrasamam tableti birak telefonlara duzgun ROM olmuyor.
Matepad 11.5 alın geçin telefon Huawei sonuçta.Kalemi ekranı iyi olsun yeterli. MatePad Papermatte 11.5 2025 nasıldır? V9 almaya gerek var mı? Telefon Huawei.