Nefs İlmi

Üstün
Makaleler
81
Screenshot_20250531_201443_Samsung Internet.webp

Merhaba! Ben Caner. Benim Kalemim, düşüncelerimi, hislerimi ve hayatın içinden anları yazdığım bir yer. Yazmak benim için bir nevi terapi; kendimi ifade ediyorum, dinleniyorum ve okurla duygularda buluşuyorum.

Yazılarımda hayatın iniş çıkışlarını, iç dünyamı ve ilham aldığım şeyleri paylaşıyorum. Psikolojiye - özellikle Lacancı kurama - olan merakım, kişisel düşüncelerim hayatı algılayışımdan yaptığım çıkarımlar ve samimi akıcı üslubum yazılarımın genel profilini oluşturuyor.

Yazılarım biraz dağınık olabilir. Ama içten... Bu da benim sesim! ❤️✒️

Kalemim bir Substack yayınıdır. Substack kullanıyor iseniz mobil uygulamadan veya web üzerinden abone olabilirsiniz.

Ama üyelik şart değil. Substack temelinde e-posta bülteni çalışma şekline sahiptir. Yani sadece e-posta adresinizi girip ekstra bir şey yapmadan da abone olabilirsiniz. Yazılar e-postanıza düşecektir -devamını oku butonu olmadan tam bir şekilde.

Abonelik ücretsizdir. Ücretli planların varlığı Substack içi SEO'ya artı puan olduğu için aktif.

Sizin düşünceleriniz neler?

Aşağıya birkaç yazımı ekliyorum, yorumlarınızı buraya yazıp düşüncelerinizi paylaşın lütfen.

Akış, üslup, konu ve diğer şeyler genelinde düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

İyi günler dilerim! ❤️

Son düzenleyen: Moderatör: