Deniz744 102

Üstün
Polonya menşeli bir soğuk çay içtim; çayın aroması çok güzel geldi. Türkiye'de kalitesiz çay tozu içmekten bıktım artık. Ulaşabileceğim kaliteli çay var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevlana çay alırım ben. Amazon'da da satılıyor. Srilanka çayı. Gayet güzel. Malesef marketteki yerli çaylar toz, çamur gibi :(

Polonya menşeli bir soğuk çay içtim; çayın aroması çok güzel geldi. Türkiye'de kalitesiz çay tozu içmekten bıktım artık. Ulaşabileceğim kaliteli çay var mı?
Yıllardır kendi çayımızı kendimiz toplar kendimiz kurutur içeriz, hakim olduğum tek marka TEA1980. alabilirsiniz.

Geçen sene bir sebeple Şanlıurfa'ya gitmiştim. İstanbul'daki kapalı çarşı gibi bir çarşıları var. O çarşıda Çaycı Murat diye bir dükkan var, kapısında kuyruk oluyor. Kaçak çay satıyorlar, kaç kilo istersen tartıp paketliyor. Ben hayatımda böyle kaliteli yaprak yaprak bir çay görmedim. Eğer istediğiniz siyah çay ise bunu şiddetle öneriyorum. İletişime geçip kargo yaptırtabilirsiniz.

Mevlana çay alırım ben. Amazon'da da satılıyor. Srilanka çayı. Gayet güzel. Malesef marketteki yerli çaylar toz, çamur gibi :(
Adı Mevlana, görseli semazen ama Sri Lanka çayı. 😂

Ofçay bence güzel. Severek içiyorum.
Ama tozdan arındırmak için diğer markaların çaylarını yıkarım genelde.

1789717808560.webp