Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba, laptop ekranımı televizyona yansıtmak istiyorum Chrome üzerinden denemiştim çok kasıyordu vb. hem akıcı hem de kaliteli HDMI kablo önerir misiniz?
Gerekiyorsa 144 Hz ekranım var.
Laptopun HDMI surumu neyse o goruntuyu gorursunuz. 2.1 de taksan bilmem kaç sene onceki kaliteyi alirsin.
HDMI sürümüne nasıl bakabilirim? Yeni aldım laptopu, ayrıca yansıttığım kısım chrome üzerinden yani bence o görüntü normaldi.Laptopun HDMI surumu neyse o goruntuyu gorursunuz. 2.1 de taksan bilmem kaç sene onceki kaliteyi alirsin.
HDMI sürümüne nasıl bakabilirim? Yeni aldım laptopu, ayrıca yansıttığım kısım Chrome üzerinden yani bence o görüntü normaldi.
Chrome uzerinde bile 144Hz gorursun eger dinamik yenileme acik degilse orada dusurebilir. Laptopun nedir?
Excalibur G870Chrome uzerinde bile 144Hz gorursun eger dinamik yenileme acik degilse orada dusurebilir. Laptopun nedir?
Ozellikler; 4060, i5 13, 16 ram, 1 tb
2.0 denilmis, attigim kabloyu alirsaniz istediginiz goruntuyu elde edersiniz.Excalibur G870
Ozellikler; 4060, i5 13, 16 ram, 1 tb
Teşekkür ederim hocam2.0 denilmis, attigim kabloyu alirsaniz istediginiz goruntuyu elde edersiniz.
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-