Tolere

Uzman
Merhaba, soru veya istek çok tuhaf gelebilir ama dün BİM'den aldığım emin dana kıymayı bugün tepside patlıcan kebabı yaptım. Kıyma kayış gibiydi. Sanırım bu gidişle hayvanları da meyveyi sebzeyi de biz yetiştirip biz keseceğiz. Bırak vegan olmayı yakında korkudan suyla besleneceğiz. Gıda dedektifine buradan saygılarımı sunarım.

Marketlerdeki paketli kıymaların hiçbiri belli bir kalitenin üzerinde değil bence. Parası sorun değilse marketlerin kendi kasap reyonlarından falan almak lazım. Ucuz olsun dersen Migros'taki Uzman Kasap olanlar fena değildi bence, üniversitede alıyordum ara sıra.

Merhaba, soru veya istek çok tuhaf gelebilir ama dün BİM'den aldığım emin dana kıymayı bugün tepside patlıcan kebabı yaptım. Kıyma kayış gibiydi. Sanırım bu gidişle hayvanları da meyveyi sebzeyi de biz yetiştirip biz keseceğiz. Bırak vegan olmayı yakında korkudan suyla besleneceğiz. Gıda dedektifine buradan saygılarımı sunarım.

Güvendiginiz kasaptan alın veya yaşadığın yerde internette iyi yoruma sahip kasaplardan marketteki köfte kiyma iyi değil sadace tavuk alınabilir.