Telefon Android ise Genshin İmpact. Androidlerdeki performansı Apple'dan çok daha fazla.
Detaylar
Kim cevapladı?aegean
Yetkin
Önerilere ek olarak telefonun güçlüyse PS2 ve Nintendo Emülatörleri kurarak bayağı güzel oyunlar oynayabilirsin. GoW 1-2, Final Fantasy, Need for Speed U2, Most Wanted, Zelda BOTW, Witcher 3, Skyrim, Hades gibi birçok oyun var. Benim telefonum GoW 1-2, FF, NFS, Hades açıyor mesela 778G işlemciyle. Diğerleri için 8 Gen serisi lazım.
- Makaleler
- 43
En yüksek grafiğe sahip olan, fizikleri ve oynanışı kaliteli olan hangi oyunları önerirsiniz?
CarX Street. Optimizasyonu her ne kadar rezalet olsa da tam müzik açıp gazlamalık oyun. Para kazanmak aşırı zor değil, biraz oynayıp güzel bir araba alabiliyorsunuz.
NFS bende oynuyordum hocam iyi oyun, NFS Most Wanted da oynuyorum emülatörden bayağı sarıyor.Önerilere ek olarak telefonun güçlüyse PS2 ve Nintendo Emülatörleri kurarak bayağı güzel oyunlar oynayabilirsin. GoW 1-2, Final Fantasy, Need for Speed U2, Most Wanted, Zelda BOTW, Witcher 3, Skyrim, Hades gibi birçok oyun var. Benim telefonum GoW 1-2, FF, NFS, Hades açıyor mesela 778G işlemciyle. Diğerleri için 8 Gen serisi lazım.
Bakacağım hocam iyi duruyor teşekkürler.CarX Street. Optimizasyonu her ne kadar rezalet olsa da tam müzik açıp gazlamalık oyun. Para kazanmak aşırı zor değil, biraz oynayıp güzel bir araba alabiliyorsunuz.
Bu da 4 gen olduğu için zaten amiral gemisi performans beklememek lazım, orta seviye bir işlemci nasıl olsa.
Ben bu tür oyunları pek sevmiyorum hocam bi ara lol de yüklemiştim ama pek beğenmedim.Genshin Impact'ın olayı nedir oynuyor mu burdaki arkadaşlr @3586 Güzel duruyor bir deneyeyim de boyutu baya yüksek 30 gb diyor uygulama içinde.
Diablo Immortal. Biraz karisik geldi ama guzel.
- Makaleler
- 3
Zaten adamakıllı bir GRID, bir de Assoluto var. Ben çok beğeniyorum. Bu arada siz sadece yarış oyunu olarak mı sordunuz? Eğer başka oyunlara da bakarsanız Diablo: Immortal kesinlikle öneririm. Optimizasyon biraz sıkıntılı ama çok iyi.Assoluto Racing'i görmüştüm hocam güzel oyuna benziyor.
@Dark Raiden Sürekli deneyeceğim deyip vazgeçtiğim bir oyun kendisi. Optimizasyon olarak iyiyse oynanır aslında.
- Makaleler
- 4
Dead Cells'i önerebilirim. Grafikleri her ne kadar pikselize olsa bile bence sanatsal açıdan epey iyi bir oyun. Keza oynanışı da iyi.