Detaylar
Kim cevapladı?Aklıma direkt Red geldi. Katılıyorum, klişedir ama en iyi eserlerden biri.Biraz klişe olacak ama The Shawshank Redemption öneriyorum izlediğim dram filmleri arasından en iyisiydi. İşlemediği bir suç yüzünden hapse giren bir adamın hikâyesini anlatıyor mutlaka izle derim.
SunseTTime
Uzman
Film muazzamdı. Hayattan her türlü darbeyi yedikten sonra çocukları için yeniden başlamaya çaba gösteren ebeveynlerin olduğu filmler beni gerçekten derinden etkiliyor. Tekrardan teşekkür ediyorum.Joker gibi filmlere ne kadar uyum sağlar bilmiyorum ama Fathers and Daughters’ı önerebilirim. Aaron Paul da oynuyor.
Son düzenleme:
Cameron’a üzüldüm sadece. Beğenmenize çok sevindim.Film muazzamdı. Hayattan her türlü darbeyi yedikten sonra çocukları için yeniden başlamaya çaba gösteren ebeveynlerin olduğu filmler beni gerçekten derinden etkiliyor. Tekrardan teşekkür ediyorum.
SunseTTime
Uzman
Bir tarafta merhamet yorgunluğu, diğer tarafta ise geçmişin yükü.. :')Cameron’a üzüldüm sadece. Beğenmenize çok sevindim.
Son düzenleyen: Moderatör:
acelyakaratas
Çalışkan
can dostum - good will hunting önerebilirim.Arkadaşlar merhaba,
Kaliteli ve dram türünde filmi önerisi rica ediyorum. Bu kategoride en beğendiğim filmler; Hachiko, Hugo, Piyanist, Brothers ve Joker olmuştu. Önerilerinizi bekliyorum.