Enigma2 işletim sistemli uydu alıcı için kullanacağım. Nadiren kayıt yapacağım için zırt pırt dosya transferi yapmayacağım. Öylesine alıyorum yani. Öyle büyük boyutlu bir şeye de ihtiyaç yok. Kingston 350DE iş görür mü? Daha ucuzu varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. En ucuzu bu ama bu bile pahalı.
Enigma2 işletim sistemli uydu alıcı için kullanacağım. Nadiren kayıt yapacağım için zırt pırt dosya transferi yapmayacağım. Öylesine alıyorum yani. Öyle büyük boyutlu bir şeye de ihtiyaç yok. Kingston 350'de iş görür mü? Daha ucuzu varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. En ucuzu bu ama bu bile pahalı.
Enigma2 işletim sistemli uydu alıcı için kullanacağım. Nadiren kayıt yapacağım için zırt pırt dosya transferi yapmayacağım. Öylesine alıyorum yani. Öyle büyük boyutlu bir şeye de ihtiyaç yok. Kingston 350DE iş görür mü? Daha ucuzu varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. En ucuzu bu ama bu bile pahalı.
Evet, M.2 yuvası varmış görselde görünüyor ancak SATA M.2 SSD kesin olarak desteklenir mi emin değilim hocam, onu bir kesinleştirmek lazım. Sokete takmaya takarsın, onda problem yok.
Eğer hiçbir kalite beklentin yoksa aynı paraya Hikvision NVMe M.2'ler falan da var, onlara da bir bak istersen.