- Makaleler
- 7
Evet arkadaşlar, Kamile Hanım, gençlerin başkanı Megadeth'e desteğini açıklamış. Bu kadın artık benim başkanım, başbakanım!
Kendisini desteklemiyorum, ama bu insanların isimleriyle dalga geçileceği anlamına gelmiyor; kim olursa olsun, gelmiyor; ister Türk ister Amerikan.
Kamala, Camilla, Kamile bunlar aynı isimler. Joseph ile de Yusuf aynı isim.Kendisini desteklemiyorum, ama bu insanların isimleriyle dalga geçileceği anlamına gelmiyor; kim olursa olsun, gelmiyor; ister Türk ister Amerikan.
Hiç dikkat etmemişim valla, mizah kategorisinde olduğunu kusura bakma.Kamala, Camilla, Kamile bunlar aynı isimler. Joseph ile de Yusuf aynı isim.
Eki Görüntüle 69590
Kar tanesi gibi davranmak çok anlamsız. Ha, alınıyorsan ya beni ya kategoriyi göz ardı et.
![]()
![]()
![]()
Megadeth bir Thrash Metal grubu. Fotoğraf da montaj zatenHiç dikkat etmemişim valla, mizah kategorisinde olduğunu kusura bakma.
Niye silmek istiyorsun ki? Mesajı düzenleyebilirsin.Megadeth bir Thrash Metal grubu. Fotoğraf da montaj zatenAçıklayınca kaçtı tüm komikliği ama. Silmek istiyorum konuyu sjdklfnskljdnf