Detaylar
Kim cevapladı?SadeceZinzap
Uzman
Evet taşınınca tüm erişim engeli olan sitelerin kilitleri açılıyor ayrıyeten başarım kazanıyorsunuz.
D4C
Uzman
Sergileyebiliyor muyuz? Sergileyebiliyorsak bende taşınacağım. Zenci bir tanıdığım var evinden 1 oda kiralarım hemen.
Ethem Efe
Üstün
Başlığı ciddi okuyupSteam için Kıbrıs'a taşınılır mı?kısmını görünce tüm ciddiyetliğimi kaybettim. yüksek ihtimal ile Kıbrıs etkilenmez, sonuçta orada kumar da serbest. umarım bavulunu toplamaya başlamazsın.
Eki Görüntüle 223411
Türkiye yasakları Kıbrıs engellemiyor, Türkiye'deki gibi anti Cadılar Bayramı tarzı toplulukta yok. Gelen yasaklar burayı etkilemiyor. Discord açık, Steam de açık kalacaktır merak etmeyin
Hocam gitmiyorum. Nasıl gidiyim? Ama önceden gitmişliğim var. Kumarhane ve diğer yerleri gezmiştim. 1 yıl KKTC'de yaşadım. ISS bayağı bir tekelleşmiş durumda. Çünkü sadece KKTC Turkcell ve Vodafone telsim var.
Dertleşmek isterseniz ayrı bir konu açabiliriz.
Turkcell ve telsim yok. Broadmax, netjouse networks daha aklıma gelmeyen bir sürü ISS var. Bazıları 100 Mbps internet bile sağlıyor. İnternet konusunda Türkiye'nin çoğu kesiminden iyi bile olabilir.
Steam için Kıbrıs'a taşınıp Murat Abi GF gibi takılırız.
SadeceZinzap
Uzman
Steam'de başarım olarak gözüküyor zaten ama Steam Support ile iletişime geçersen istediğin gibi sergileyebiliyorsun.Sergileyebiliyor muyuz? Sergileyebiliyorsak bende taşınacağım. Zenci bir tanıdığım var evinden 1 oda kiralarım hemen.
Atatürkçü 19231938
Üyecik
Geçerli değil ise, Kıbrıs'a gider Kıbrıs'ta oynarız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-