Kameramdan gün batımı

Güzel duruyor hocam ellerinize sağlık :)

Dosya Ekleri

• Adsız13.webp
    Adsız13.webp
    1,5 MB · Görüntüleme: 36
Size denk gelmeden önce kafamda ufakta olsa hobi edinmek vardı fotoğraf ile ilgili artık daha da ilgimi çekiyor. Fiyatlar nedeniyle he deyip de girişemiyoruz tabii, 2. elden giriş seviye kameralar ile denemek gerekiyor biraz.

Size denk gelmeden önce kafamda ufakta olsa hobi edinmek vardı fotoğraf ile ilgili artık daha da ilgimi çekiyor. Fiyatlar nedeniyle he deyip de girişemiyoruz tabii, 2. elden giriş seviye kameralar ile denemek gerekiyor biraz.

Beni etiketleyip konu acin bakalım hocam. Makineleri çözmek icin ikinci elde 10 bin ve altina tonla mükemmel cihaz var. Hani çözmek de ayıp kalır, hepsi RAW kayit yapabiliyor ve APS-C sensor. Elde işledikten sonra canavar gibiler.

Beni etiketleyip konu acin bakalım hocam. Makineleri çözmek icin ikinci elde 10 bin ve altina tonla mükemmel cihaz var. Hani çözmek de ayıp kalır, hepsi RAW kayit yapabiliyor ve aps-C sensor. Elde işledikten sonra canavar gibiler.

1-2 uğraşım sonuca ulaşıp vakit ayırabilirsem konu açıp etiketlerim. Aralara sıkıştırıp bir anlık hevesle başlanmış ve bırakılmış bir hobi olmasını istemiyorum. İlk fırsatta sizi rahatsız edeceğimden şüpheniz olmasın:)

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt