Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Muğla mı?
DarthGorsoy
Bilgin
Mabolla'nın arkası, Telekom binasının orası. Mabolla'dan çıkıp cektim Petrol'e giderken.
- Makaleler
- 1
Çok fazla tabela kirliliği yok mu?
- Makaleler
- 43
Shutter'ı öyle bir ayarlamış ki plakalara manuel sansür atmış, bu adam daha ne yapsın 
Elma ısıran
Üstün
Bu fotoğraflarda kompozisyon başarısız olmuş maalesef. Arkada gün batımı var, evet. Ama sanki fotoğrafı çekilen şey gün batımı değil de 30 yazılı tabela gibi, o kadar merkezde ki…
DarthGorsoy
Bilgin
Bu fotoğraflarda kompozisyon başarısız olmuş maalesef. Arkada gün batımı var, evet. Ama sanki fotoğrafı çekilen şey gün batımı değil de 30 yazılı tabela gibi, o kadar merkezde ki…
Evet aslında konu tabela zaten. Diğerinde de arabalar. Baslik yazmaya üşenip gun batarken yazdım.
Şahsen az olduğunu düşünüyorum.
Bir fotoğrafçı asla bir kare çekmez, her sorunu yapay zeka kullanmadan asarız, sıkıntı yok
@Hans @Elma ısıran
Son düzenleme:
Elma ısıran
Üstün
İnandırıcı bir açıklama gibi gelmedi. Daha çok durumu nasıl kurtarırım açıklaması gibi. Ama yine de eline sağlık.Evet aslında konu tabela zaten. Diğerinde de arabalar. Baslik yazmaya üşenip gun batarken yazdım.
DarthGorsoy
Bilgin
İnandırıcı bir açıklama gibi gelmedi. Daha çok durumu nasıl kurtarırım açıklaması gibi. Ama yine de eline sağlık.
Ahahaha