Alex Mason
Uzman
Şimdi konuya haha atacaksınız fakat burada durum ciddi kan tahlilimde karaciğer enzimleri gibi bir sürü şey yüksek çıktı. Tabii ki forumdakiler değil doktor daha iyi bilir. Ama yine de kafamdaki soru işaretlerini gidermek için konu açtım. Ve Allah'a yemin ederim troll değilim. Mastürbasyonu sık yapıyorum 2 günde bir gibi sıklıkta. Cinsel isteğim yüksek. Bu arada antidepresan da kullanıyorum. Psikiyatristin bir tane verdiği ilaç cinsel isteğin azalmasına engel oluyor.
Kullandığım ilaçlar:
Abizol 5 mg 1 tane.
Solian 200 mg, sabah ve akşam günde toplam 400 mg.
Dideral 40mg, sabah ve akşam toplam 80 mg.
Efexor XR 150 mg 1 tane.
Yatmadan önce 1 tane 200 mg cedrina.
Kan tahlili sonuçlarımda anormal çıkanlar:
Karaciğer enzimlerimin yüksek olduğunu gösteriyor.
Gastroentolojiye ailemle beraber gideceğim. Orada doktor bu kan tahlili sonuçlarından mastürbasyonu sık yaptığımı anlayıp aileme ve bana söyleyebilir mi? Söylerse ailemden utanırım. Cinsel bir şey olduğu için. Yani kan tahlili sonuçlarımın böyle olması mastürbasyonu sık yapmamla alakalı olabilir mi? Doktor bunu anlayıp "Mastürbasyonu sık yaptığın için böyle." diyebilir mi? Lütfen troll şeyler yazmayın. Forumda anonim ve gerçek hayatta tanınmadığım için konuyu burada açtım.
Kullandığım ilaçlar:
Abizol 5 mg 1 tane.
Solian 200 mg, sabah ve akşam günde toplam 400 mg.
Dideral 40mg, sabah ve akşam toplam 80 mg.
Efexor XR 150 mg 1 tane.
Yatmadan önce 1 tane 200 mg cedrina.
Kan tahlili sonuçlarımda anormal çıkanlar:
Karaciğer enzimlerimin yüksek olduğunu gösteriyor.
Gastroentolojiye ailemle beraber gideceğim. Orada doktor bu kan tahlili sonuçlarından mastürbasyonu sık yaptığımı anlayıp aileme ve bana söyleyebilir mi? Söylerse ailemden utanırım. Cinsel bir şey olduğu için. Yani kan tahlili sonuçlarımın böyle olması mastürbasyonu sık yapmamla alakalı olabilir mi? Doktor bunu anlayıp "Mastürbasyonu sık yaptığın için böyle." diyebilir mi? Lütfen troll şeyler yazmayın. Forumda anonim ve gerçek hayatta tanınmadığım için konuyu burada açtım.