Kan tahlilimde yüksek çıkan şeyler mastürbasyonla alakalı olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alex Mason
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 415
  • Etiketler Etiketler
    kan

Alex Mason

Uzman
Şimdi konuya haha atacaksınız fakat burada durum ciddi kan tahlilimde karaciğer enzimleri gibi bir sürü şey yüksek çıktı. Tabii ki forumdakiler değil doktor daha iyi bilir. Ama yine de kafamdaki soru işaretlerini gidermek için konu açtım. Ve Allah'a yemin ederim troll değilim. Mastürbasyonu sık yapıyorum 2 günde bir gibi sıklıkta. Cinsel isteğim yüksek. Bu arada antidepresan da kullanıyorum. Psikiyatristin bir tane verdiği ilaç cinsel isteğin azalmasına engel oluyor.

Kullandığım ilaçlar:
Abizol 5 mg 1 tane.
Solian 200 mg, sabah ve akşam günde toplam 400 mg.
Dideral 40mg, sabah ve akşam toplam 80 mg.
Efexor XR 150 mg 1 tane.
Yatmadan önce 1 tane 200 mg cedrina.
Kan tahlili sonuçlarımda anormal çıkanlar:

1750878917762.webp

1750878929767.webp

1750878941956.webp

1750878951319.webp

1750878964852.webp

1750878972613.webp

1750878990919.webp

Karaciğer enzimlerimin yüksek olduğunu gösteriyor.
Gastroentolojiye ailemle beraber gideceğim. Orada doktor bu kan tahlili sonuçlarından mastürbasyonu sık yaptığımı anlayıp aileme ve bana söyleyebilir mi? Söylerse ailemden utanırım. Cinsel bir şey olduğu için. Yani kan tahlili sonuçlarımın böyle olması mastürbasyonu sık yapmamla alakalı olabilir mi? Doktor bunu anlayıp "Mastürbasyonu sık yaptığın için böyle." diyebilir mi? Lütfen troll şeyler yazmayın. Forumda anonim ve gerçek hayatta tanınmadığım için konuyu burada açtım.

Şimdi konuya haha atacaksınız fakat burada durum ciddi kan tahlilimde karaciğer enzimleri gibi bir sürü şey yüksek çıktı. Tabii ki forumdakiler değil doktor daha iyi bilir. Ama yine de kafamdaki soru işaretlerini gidermek için konu açtım. Ve Allah'a yemin ederim troll değilim. Mastürbasyonu sık yapıyorum 2 günde bir gibi sıklıkta. Cinsel isteğim yüksek. Bu arada antidepresan da kullanıyorum. Psikiyatristin bir tane verdiği ilaç cinsel isteğin azalmasına engel oluyor.

Kullandığım ilaçlar:
Abizol 5 mg 1 tane.
Solian 200 mg, sabah ve akşam günde toplam 400 mg.
Dideral 40mg, sabah ve akşam toplam 80 mg.
Efexor XR 150 mg 1 tane.
Yatmadan önce 1 tane 200 mg cedrina.
Kan tahlili sonuçlarımda anormal çıkanlar:

Eki Görüntüle 157544

Eki Görüntüle 157545

Eki Görüntüle 157546

Eki Görüntüle 157547

Eki Görüntüle 157548

Eki Görüntüle 157549

Eki Görüntüle 157551

Karaciğer enzimlerimin yüksek olduğunu gösteriyor.
Gastroentolojiye ailemle beraber gideceğim. Orada doktor bu kan tahlili sonuçlarından mastürbasyonu sık yaptığımı anlayıp aileme ve bana söyleyebilir mi? Söylerse ailemden utanırım. Cinsel bir şey olduğu için. Yani kan tahlili sonuçlarımın böyle olması mastürbasyonu sık yapmamla alakalı olabilir mi? Lütfen troll şeyler yazmayın. Forumda anonim ve gerçek hayatta tanınmadığım için konuyu burada açtım.
Mastürbasyondan değil, kullandığın ilaçlar artırır karaciğer enzimlerini. Neden bu kadar çok ilaç kullanıyorsunuz?

Ben dahil bir çok kullanıcı buradaki terimleri ill defa görüyordur bence. En iyisini sizin de dediğiniz gibi doktor bilir.

Niye utanıyorsunuz? Normal cinsel ihtiyaç bu. Utanılacak birşey yok.
Benim ailem baskıcı ve cahil. Onlar ihtiyaç olarak görmez bunu. Basit bir şeye bile baskı yapıyorlar.

Mastürbasyondan değil, kullandığın ilaçlar artırır karaciğer enzimlerini. Neden bu kadar çok ilaç kullanıyorsunuz?
OKB ve duygu durum bozukluğu rahatsızlığım var. Ve öfke sorunumdan dolayı bu kadar ilaç kullanıyorum. Ve intihar yönelimim vardı onun yok olması için. Şu an EKT tedavisinden dolayı intihar eğilimim yok oldu.

Tahlil raporlarına bakıp da bol bol asıldığını anlayamaz doktor. Tıp o kadar gelişmedi daha. Ama bu kadar ilaç kullanıyor olman normal değil zaten. Karaciğerine bu kadar ilaç yüklersen illaki enzimlerin ayarı kaçar. Mastürbasyon konusuna gelirsek de , azalt biraz. 2 günde 1 yapmak da pek sağlıklı değil. Kökünü kurutursun bu gidişle.

Fazla yaglı besleniyorsun gibime geldi. Eger alkol tuketıyorsan bırak veya azalt, muhtemelen TRG yağlarının da değeri yüksektir. İyi kolestrolun dusuk oldugundan arttırmak icin saglıklı beslenmek zorundasın. Masturbasyonla alakası oldugunu sanmıyorum.

Sağlıkçı ya da bununla ilgili bilgiye sahip değilim ama çok ilaç kullanıyorsun ilaçların yan etki yapmış olabilir. Bu yan etkiler sonucu tahlillerine kötü yansımış olabilir. Ayrıca mastürbasyonla alakası yok bu durumun. Olsa bile bu durumdan utanma çünkü bu bir ihtiyaç cinsel bir şey sonuçta buna engel olamayız.

Fazla yaglı besleniyorsun gibime geldi. Eger alkol tuketıyorsan bırak veya azalt, muhtemelen TRG yağlarının da değeri yüksektir. İyi kolestrolun dusuk oldugundan arttırmak icin saglıklı beslenmek zorundasın. Masturbasyonla alakası oldugunu sanmıyorum.
Fazla yağlı besleniyor olabilirim. Alkol tüketmiyorum zaten ilaçlarla etkileşime girer diye. Spor için diyet yapıyordum fakat pek işe yaramıyordu üzerimde. Zaten spor hocam da söyledi bu diyet olmaz diye. Şimdi bakalım kendisi bir diyet yazacak.

Merhaba,

Doktor olmayan kişilerin sağlık konularında kesin konuşması doğru değil elbette ama bu konu özelinde az da olsa net ifadeler kullanmanın sakıncası olmadığını düşünüyorum.

Absürt bir durum yoksa genel olarak mastürbasyon kan değerlerinizi etkilemez. Elbette doktor değilim ama belirli aralıklarla kan değerlerine baktıran ve haliyle görselini paylaştığınız kan değerlerine az çok aşina olan, her seferinde bu kan değerleri hakkında doktordan genel bilgiler alan biri olarak söylüyorum bunu.

Şayet muayeneye ailenizle gidiyorsanız ve ailenizden çekiniyorsanız mastürbasyon rutininiz hakkında bilgi vermek zorunda hissetmenize gerek yok.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt