Kan tahlilimde yüksek çıkan şeyler mastürbasyonla alakalı olabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alex Mason
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 831
  • Etiketler Etiketler
    kan
Fazla yağlı besleniyor olabilirim. Alkol tüketmiyorum zaten ilaçlarla etkileşime girer diye.
Fazla yagli beslenmek nötral yaglarin artmasina sebep olabiliyor. Degerlerin normallesene kadar azaltmak zorundasin. Düzeldikten sonra da hayatını ona göre sekillendirirsin. Unutmadan, iyi kolestrol için zeytinyağlı yeşillikler yiyebilirsin. Cevizdir, fındıktır bunların kavrulmamışı da iyi kolestrolü arttırır. TRG hızlı dusen bir şey eger alkol tuketmiyorsan, en azından cogu zaman oyle.

Forumda bazi doktor hocalarimiz var, onlar eger denk gelirse size daha iyi yardimci olurlar.

Tamam çok teşekkürler.

İyi kolesterolün düşük ve kötü kolesterolün yüksek. Muhtemelen trigliserid de yüksektir. Abur cuburu bırak sağlıklı yaşama geç, düzenli spora basla. Mastürbasyon ile alakası yok durumun.
Abur cuburu bırakacağım dediğiniz gibi zaten vücud geliştirme ile uğraştığım için tüketmemeliyim.

İlacı da isteyerek kullanmıyorum dediğim gibi doktor kullandırttırıyor. Ve aniden de bırakamam kriz geçirip hastanelik olabilirim.

Son düzenleme:
Cinsel istegin yuksek oldugundan oturu masturbasyon yapmiyorsun, cagimizin vebasi olan dopamin reseptorlerini patlatma hastaligina yakalanmissin. Sosyal medyada takip ettiklerin disina bakarsan zaten cogunlukla cinsel icerikle karsilasacagin icin erkek icgudulerinin tetiklenmesi normal. Mesela bu iki gunde bir dedigin dongu zamanla gunluk olur, sonra gunde 2, 3... Sonu yok bu isin.

Fazla masturbasyon yapmanin vucuda en belirgin zarari, cinko ve biyotini azaltmasi. Meni ve testosteronun ham maddesi. Testosteron azaldigi icin dogal olarak erken kellesme, vucutta sivilce cikmasi, vucudun daha cok yag toplamasi, varolan depresyonu daha da derinlestirme vs. gibi seylere yol aciyor bu da. Asla iyi bir sey degil. Onun yerine daha duzenli araliklarla yapilmasinin tavsiye edildigini okumustum.

O değerlerin Mastürbasyon ile alakası yok tamamen kullandığın ilaçlarla ilgili. Kolesterolüne bakılırsa kilo sorunun da var sanırım bu sebeple karaciğer yağlanman vardır, karaciğer enzimleri yüksek çıkar.

Özellikle kolesterol ilaçlarla ilgili olabilir. Kesin bir şey diyemeyiz ama beslenme şeklin de cok etki eder. Bu ilaçları alırken düzenli kan veriyorsun dimi? Doktorunla falan hiç konuştun mu?

Ben bazen günde 4 e kadar yapabiliyorum. Minimum günde 1. Alakası olamaz. Olsa ben ölürdüm herhalde.

Özellikle kolesterol ilaçlarla ilgili olabilir. Kesin bir şey diyemeyiz ama beslenme şeklin de cok etki eder. Bu ilaçları alırken düzenli kan veriyorsun dimi? Doktorunla falan hiç konuştun mu?
Hayır düzenli kan vermiyorum. Spor hocam diyet listesi yazacaktı o yüzden kan verdim tahlil için. Psikiyatristimkardiyo ağırlıklı spor yapmamı söyledi. Fakat ben ağırlık antrenmanı seviyorum. Ve bitkisel bir ilaç önerdi karaciğer enzimleri için.

Masturbasyon yapmanın kelliğe götürmekle alakası yok. Evet kelleğin sebeplerinden biri cinko eksikliği fakat masturbasyon yapmak kelliğe götürecek kadar cinko kaybına uğratmaz.
Sivilce ve yağlanmanın ana sebebi ise ergenlikteki hormonal değişiklikler. Masturbasyon testosteron azaltır muhabbeti tamamen zırva.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…