SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, dershaneden hoşlandığım bir kız var. Aslında başta biraz kavgalı başlamıştık ama şu an kendisinden hoşlanmaya başladım (zamanında söylediğim büyük lafları yutuyorum diyebilirim). Arada birbirimize laf atıyoruz ama öyle abartı bir samimiyetimiz henüz yok. Bazen "kanka" diyor, bazen normal konuşuyor; sizce şansımı denemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu onaylayan kişi olarak cevap vermek istedim. Vakit kaybından başka bir şey değil bana göre. Daha karşına çok fazla kişi çıkacak. Olursa olur, olmazsa boşuna zorlama. Takıntı haline getirme kesinlikle. Hiçbir insan senin eğitim hayatını mahvetmene değmez.

Bence yapma. Aranızda zaten aman aman bir samimiyet yokmuş. Bunu yapıp da aranız iyice bozulursa onu gördükçe üzülürsün, aynı ortamdasınız sonuçta. Ben bunun tokadını 4 yıl boyunca yedim. Lütfen yapma. Zehir olur o dershane.

Hocam ama son 4 ay kaldı o yüzden çok takmam ama aradayım biraz iyi davransam diye düşünüyorum.

Kanaatimce gerek yok, hayatına giren çoğu insan geçicidir, ilişkiler menfaat üzerine kuruludur, ciddi düşünmüyorsan takılmanın lüzumu yok.

Hocam çok aradayım ya duyguma da yenik düşmek istemiyorum.

Hocam ama son 4 ay kaldı o yüzden çok takmam ama aradayım biraz iyi davransam diye düşünüyorum.
Sende leke olarak kalmayacağına inanıyorsan dene. Ben mezun oldum, kızı 1 yıldır görmüyorum ama aklıma geliyor. Böyle olmayacaksa buyur. Ama olursa çok can sıkıcı haberin olsun.