Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Cyberleek'in sızdırdığı videolardan birkaç bug görmüştüm, full sürüm çıktığında da illa ki birkaç bug olacak ama Cyberpunk'ın ilk zamanlarındaki buglar kadar oynanılmayacak kadar bir bug söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
Açıkçası ben GTA 6 almayı düşünmüyorum. 100 dolar bir şey değil ama oynayış açısından GTA 5 ile GTA San Andreas karışımı olmuş; sadece grafik ve Mafia oyunundaki araba, kıyafet ile yakalanma özelliği getirilmiş. Bunlar yeni şeyler değil, hazır yemek pişirip önümüze koymuşlar sanki.

"Jason ve Lucia'nın "Waink" adında bir tarama uygulaması vardır; bu uygulama çalmak istediğiniz aracın takip cihazı, alarmı olup olmadığını, değerini ve kendi üzerinize tescil ettirme masrafını gösterir."

Yaş 25 oldu hocam. İşsiz gençler tayfasındayım. Tabii birkaç sağlık durumundan dolayı lise bitti sadece ve üniversite yok. İşe kabul eden olmuyor.

Anladım hocam. 20'den küçük olsan bir işe gir dişini sık yaşını geciktirme diyecektim ama senin de benim gibi yaşın geçmiş. Ben de 24 yaşındayım üniversite 3.senemde aldım ilk defa bilgisayarımı -diğeri abimden kalma çöp bir şeydi- Eskisi gibi tadı tuzu olmuyor iş, güç, hayatın yüklediği sorumluluklar yüzünden o tadı alamıyorsun maalesef belli bir yaştan sonra. Allah sağlığımıza zeval vermesin gerisi boş.

Açıkçası ben GTA 6 almayı düşünmüyorum. 100 dolar bir şey değil ama oynayış açısından GTA 5 ile GTA San Andreas karışımı olmuş; sadece grafik ve Mafia oyunundaki araba, kıyafet ile yakalanma özelliği getirilmiş. Bunlar yeni şeyler değil, hazır yemek pişirip önümüze koymuşlar sanki.

Bu oyun için 5K hiç bir şey bu arada da oyun bence düşündüğünüz gibi değil. Açık dünya oyunundan beklentiye göre değişir. Açık dünya oyununda oyunun dolu olması ve içeriğine bakılır. GTA 6'da bunlar bence yeterli ve önümüzdeki 10 yıl güncelleme alarak üstüne kata kata gidecek şekilde. GTA 6'nın grafiklerini beğenmezsiniz, yine bir şey diyemem ama GTA 6'nın grafikleri bana göre yine kötü değil; kesinlikle + da Amerika'nın o havasını çok iyi yansıtmışlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun için 5K hiç bir şey bu arada da oyun bence düşündüğünüz gibi değil. Açık dünya oyunundan beklentiye göre değişir. Açık dünya oyununda oyunun dolu olması ve içeriğine bakılır. GTA 6'da bunlar bence yeterli ve önümüzdeki 10 yıl güncelleme alarak üstüne kata kata gidecek şekilde. GTA 6'nın grafiklerini beğenmezsiniz, yine bir şey diyemem ama GTA 6'nın grafikleri bana göre yine kötü değil; kesinlikle + da Amerika'nın o havasını çok iyi yansıtmışlar.
Ben fragman ve oynayış görüntüsü hakkında gördüğüm kadarıyla konuştum, daha çıkmasına var.

Ben fragman ve oynayış görüntüsü hakkında gördüğüm kadarıyla konuştum, daha çıkmasına var.

Daha çıkmasına var ve PS olmadığı için maalesef oynayamayıp bol bol spoiler yiyeceğim. 2027'de PC'ye çıkaran Rockstar'a teşekkür ediyoruz.

Sadece hikaye odaklı değil de bu oyuna verilecek paraya şöyle bakıyorum kendi açımdan; 10 saatlik AAA oyun bile 2000 TL'ye satılıyor. Bu oyun yıllarca oynanıp güncelleme alacak, online dahil modları olacak, DLC'ler vs. FiveM getirilecek bir süre sonra. Daha ne olsun.