S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 380 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 8 Temmuz 2025 #1 Merhaba arkadaşlar, Söylentilere göre Spotify dijital platformu kapanacak şeklinde bazı haberler dolaşıyor. Sizce bunun doğru olma olasılığı ne kadar? Çünkü: •Bazı kaynaklarda “Evet, Spotify kapanacak” deniliyor, •Bazı haberlerde ise “Hayır, sadece bazı ülkelere erişim engeli gelebilir” deniyor. Bu konuda net bir bilgiye ulaşan ya da resmi bir açıklama gören var mı?
Merhaba arkadaşlar, Söylentilere göre Spotify dijital platformu kapanacak şeklinde bazı haberler dolaşıyor. Sizce bunun doğru olma olasılığı ne kadar? Çünkü: •Bazı kaynaklarda “Evet, Spotify kapanacak” deniliyor, •Bazı haberlerde ise “Hayır, sadece bazı ülkelere erişim engeli gelebilir” deniyor. Bu konuda net bir bilgiye ulaşan ya da resmi bir açıklama gören var mı?
Emirhan Abalı Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 Beğeniler 53 8 Temmuz 2025 #2 Sırf dikkatleri başka yere çekmek için bana kapatacaklarmış gibi geliyor açıkçası
1 14152 Uzman Katılım 16 Aralık 2024 Mesajlar 1.205 Çözümler 2 Beğeniler 675 8 Temmuz 2025 #3 Kapanacak neyi varsa artık çok şaşma bu ülkede her şey kapanır belediyeler bile hapiste o kadar uçtuk.
Kapanacak neyi varsa artık çok şaşma bu ülkede her şey kapanır belediyeler bile hapiste o kadar uçtuk.
KS KS S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 380 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 8 Temmuz 2025 #4 Emirhan Abalı dedi: Sırf dikkatleri başka yere çekmek için bana kapatacaklarmış gibi geliyor açıkçası Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Emirhan Abalı dedi: Sırf dikkatleri başka yere çekmek için bana kapatacaklarmış gibi geliyor açıkçası Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
İtachi Uchiha Yetkin Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 1.974 Çözümler 12 Beğeniler 1.956 Yer Konoha 8 Temmuz 2025 #5 Milyonlarca kullanıcısı var, kapanmaz. Engel gelir en fazla.
Emirhan Abalı Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 Beğeniler 53 8 Temmuz 2025 #6 S C O dedi: Nasıl yani.? Genişletmek için tıkla... Halkın dikkatini ülkenin sorunları , yapılan operasyonlardan uzaklaştırmak için hükümet her şeyi yapabilir
S C O dedi: Nasıl yani.? Genişletmek için tıkla... Halkın dikkatini ülkenin sorunları , yapılan operasyonlardan uzaklaştırmak için hükümet her şeyi yapabilir
8 8898 Üstün Açılış Hamlesi Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 3.864 Çözümler 52 Beğeniler 2.393 8 Temmuz 2025 #7 S C O dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... 12 tane askerimiz şehit oldu bundan dolayı yani.
Emirhan Abalı Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 156 Çözümler 1 Beğeniler 53 8 Temmuz 2025 #8 İtachi Uchiha dedi: Milyonlarca kullanıcısı var, kapanmaz. Engel gelir en fazla. Genişletmek için tıkla... Tabi kapanacak diye Türkiyeden engel yiyecek demek istemiştim
İtachi Uchiha dedi: Milyonlarca kullanıcısı var, kapanmaz. Engel gelir en fazla. Genişletmek için tıkla... Tabi kapanacak diye Türkiyeden engel yiyecek demek istemiştim
S steelumut Yetkin İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 493 Çözümler 6 Beğeniler 695 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 8 Temmuz 2025 #9 Her an her şey olabilir.
KS KS S C O Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 380 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 219 8 Temmuz 2025 #10 Emirhan Abalı dedi: Halkın dikkatini ülkenin sorunları , yapılan operasyonlardan uzaklaştırmak için hükümet her şeyi yapabilir Genişletmek için tıkla... Haa o bakımdan diyorsun, evet olabilir. 8898 dedi: 12 tane askerimiz şehit oldu bundan dolayı yani. Genişletmek için tıkla... Evet, maalesef Allah rahmet eylesin. Tekrardan.
Emirhan Abalı dedi: Halkın dikkatini ülkenin sorunları , yapılan operasyonlardan uzaklaştırmak için hükümet her şeyi yapabilir Genişletmek için tıkla... Haa o bakımdan diyorsun, evet olabilir. 8898 dedi: 12 tane askerimiz şehit oldu bundan dolayı yani. Genişletmek için tıkla... Evet, maalesef Allah rahmet eylesin. Tekrardan.