Plover

Başarılı
Arkadaşlar selam. Geçenlerde Instagram hesabımın kapandığıyla ilgili bir konu açmıştım. O hesaptan umudumu kesip yeni hesap açtım fakat o da bugün kapandı. VPN ile yeni hesap mı oluşturmam gerekiyor, ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar selam. Geçenlerde Instagram hesabımın kapandığıyla ilgili bir konu açmıştım. O hesaptan umudumu kesip yeni hesap açtım fakat o da bugün kapandı. VPN ile yeni hesap mı oluşturmam gerekiyor, ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim yakınlarımdada oldu VPN ile açarsan sorun yok ama VPN ile devam etmek zorundasın bi kere VPN kaparsan kapanıyordu yakınlarımda

Kanka büyük ihtimal IP veya cihaz bazlı gömçürmüşler seni, aynı cihazdan hesap açtıkça yine kapatır. VPN açsan bile aynı tarayıcıdan giriyorsan yine yakalıyor bazen. En temizi farklı cihaz + farklı mail + mümkünse mobil veriyle aç. Bir de hemen paylaşım yapma, 2-3 gün hesap ısınsın gibi takıl, sonra yavaş yavaş aktifleş.

Şimdi bu durumu eski kız arkadaşımdan dolayı yaşayan biri olarak şöyle söyleyeyim yeni e posta+ telefon numarası ve farklı cihaz üzerinden oluşturmak gerekecek. Öyle olunca evde instagram kullanmayan birinin numarasını kayıt için kullanacağız. Mobil veri ve yeni açtığınız e postayı da ekleyip öyle kayıt oluşturursanız hesap kapanmaz. Bu arada bu açtığınız hesaba profil fotoğrafı ekleyin.

Şimdi bu durumu eski kız arkadaşımdan dolayı yaşayan biri olarak şöyle söyleyeyim yeni e posta+ telefon numarası ve farklı cihaz üzerinden oluşturmak gerekecek. Öyle olunca evde instagram kullanmayan birinin numarasını kayıt için kullanacağız. Mobil veri ve yeni açtığınız e postayı da ekleyip öyle kayıt oluşturursanız hesap kapanmaz. Bu arada bu açtığınız hesaba profil fotoğrafı ekleyin.
Hocam neden yeni açılan hesaba pp konulmalı?

Hocam neden yeni açılan hesaba pp konulmalı?
Çünkü ilk seferde normal resmi koymayınca bot zannediyor. (Her zaman olmuyor ama e posta ile hesap açılışlarında genelde yapıyor) Kısa bir süre sonra istediğiniz fotoğrafı koyabilirsiniz. (Video ile resim çekin muhabbeti bazen doğrulamada sıkıntı yaşatıyor o da hesabın kalıcı olarak kapanmasına sebebiyet veriyor)