Keloğlan

Gelişen
Başlıktaki gibi her Instagram hesabı açtığım da kapanıyor. Acaba Finamik veya Statik IP ban mı yedim? Yoksa Mac adresim falan mı engellendi? Cevap verirseniz sevinirim.

Başka bir telefondan dene, mesela annenin telefonundan kur, sonra çıkış yapıp kendi telefonundan hesaba gir. Ben böyle yapıyorum, birilerini takip etmek için de birkaç gün bekle bence kurduğun andan itibaren birilerini ekleyince suspected listesine alıyor, bir de bu olmazsa tarayıcı değiştir mesela Brave gibi.

Telefonda diğer Instagram hesaplarına giriş yaptıysanız bu durum da etkili olabilir. Bende bulunan beş hesap da kapatıldı ve çoğunlukla fazla mesaj attığım için, itiraz sürecindeki tüm gereklilikleri yerine getirmeme rağmen hesaplar asla açılmadı. Sonunda “Hesabınızı kapattık” şeklinde bir mesaj da aldım. Ne yazık ki Instagram hiçbir şekilde tolerans göstermiyor. WhatsApp, Instagram ve Facebook ortak kullanıldığında, her şeyimizi dinlediklerini düşündüğüm için, kimin kim olduğunu ve hangi hesaba nereden giriş yapıldığını çok net bildiklerini ve buna göre nokta atışı yaptıklarını biliyorum.