Kapatılan Instagram hesapları için Gmail adresine kod gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Bir değil, iki değil, durduk yere 4 tane hesabım kapatıldı. Kod için Gmail istedi, verdim. Bu sefer de kod gelmiyor. Yardımcı olur musunuz?

Konu onaylanma sürecindeyken kod geldi, bu sefer de fotoğraf yükle diyor. Yükledim birkaç gün bekle diyor. Anlamıyorum sanki terör işine karıştım bir hesap neden durduk yere kapanır? Sinirden elim titriyor yemin ederim.

Son durum böyle, beklemek lazım biraz. Hiç geri dönüş geleceğini sanmıyorum ama olsun.

Son düzenleme:
Durduk yere kapanmaz, Spam benzeri bir şey yapmışsındır, fake olarak algılamıştır seni sistem.

Benim de 5 tane hesabım böyle gitti hocam bende kod geliyor kimlik doğrulaması istiyor ancak güvenlik endişesinden dolayı yapmıyorum. Büyük ihtimal artık telefonunuz İnstagram tarafından güvensiz olarak işaretlendiği için açtığınız her hesap bu şekilde kapatılıyor tek çözümü. İnstagram hesaplarınızı hiç girmediğiniz (temiz) bir telefondan yeni mail ile yeni hesap açmak ve mümkünse diğer telefondan açtığınız hesaba hiç girmemek.

Siz bugün mü yaşadınız?

Siz bugün mü yaşadınız?

Yılın başlarında yaşadım hocam 2 tane hesabım gitti ilk başta ne olduğunu anlamadım es geçip yeni hesaplar açtım ama onlarda kapandı. Sebebinde "uygulamadaki kısıtlamaları yeni hesaplar açarak atlatma" tarzı bir şey yazıyordu. Yakın zamanda yeni telefon alacağım orada Instagram için farklı bir mail kullanacağım çünkü şu anki telefonum artık Instagram tarafından güvensiz olarak kabul ediliyori tabii kimlik doğrulaması yapmadığım sürece.

Son durum böyle, beklemek lazım biraz. Hiç geri dönüş geleceğini sanmıyorum ama olsun.
Büyük ihtimal bir süre sonra sizide yüz tanımlama ve kimlik testine sokacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…