Olay gerçek mi şaka mı bilmiyorum. İnsanların ilişki yaşamasına karşı değilim, isteyen istediği kişiyle ilişki yaşayabilir ancak korunmak şart olmalı. Cinsel hastalıklar çok büyük sorunlara yol açabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 25
Alt kültür insanlar ile sadece cinsel açlığı için birlikte olan insanlar şu an doğal seçilime yakalanmış. Sağda solda çok duyuluyordu Türkiye'deki siyahi insanlara sulananlar. Alın, sulandığınız ile kalın. Toplum içinde bir birey olabilmeyi üniversite çağına gelip öğrenememiş insanları ülkeye alıp, barındırıp, besleyip, okutmaya çalışanları geçtim bile. Binbir şekilde toplama kampı. Orta Doğu'nun Brezilya'sı olma yolunda ilerliyoruz.
Patlattım kahkahayı. P*rn* izlemek ne hale getiriyor insanları.
miraçov
Üstün
Ne desem bilemedim. Türkiye'de Türk erkeği, Türk kızı mı kalmamış ki böyle bir şeye girişmişler. Ömür boyu çekecekler ceremesini. Sevdikleri insanlar hastalıklarını öğrenince hep geri kaçacak, evlilikleri belki sıkıntıya girecek hatta hiç evlenemeyecekler. Geçmiş olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Doğal seçilim.Olay gerçek mi şaka mı bilmiyorum. İnsanların ilişki yaşamasına karşı değilim, isteyen istediği kişiyle ilişki yaşayabilir ancak korunmak şart olmalı. Cinsel hastalıklar çok büyük sorunlara yol açabilir.
Cinsel açlıkları yüzünden cinsellik yaşamak için her deliğe ve sopaya depar atmayacaksın.
Sağ olsunlar ülkeyi toplama kampına çevirdiler, hastalıklarla beraber suç işleme oranları da arttı.
Sırf cinsel tatminlik için değer miydi? Aklı selim olan herkes Afrika'nın hastalık cenneti olduğunu bilir...
Yeni tatlar denemek istemiş.Ne desem bilemedim. Türkiye'de Türk erkeği, Türk kızı mı kalmamış ki böyle bir şeye girişmişler. Ömür boyu çekecekler ceremesini. Sevdikleri insanlar hastalıklarını öğrenince hep geri kaçacak, evlilikleri belki sıkıntıya girecek hatta hiç evlenemeyecekler. Geçmiş olsun.
MiniRayss
Uzman
İşin kötü tarafı prezervatifi yapan adam şunu akıl edemedi, Zeki insanlar üremesini kontrol altına almışken aptal insanlar ise kontrolsüz şekilde üredi ve nüfus olarak zeki insanların önüne geçti.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçeyle IdeaPad, ThinkBook serisi laptop önerisi
- hachiroku
-