Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor.
Bir de "bilmem kimin tavsiyesi ile aldım." konularını neden onayladığınızı anlayabilmiş değilim. Onaylamayın şu konuları. Troll olduğu o kadar belli ki. Hadi onayladınız, bari hızlı aksiyon alın.
Konu onaylama yavaşlığını anlarım, problem değil, yetişmek zor biliyorum şu durumda. Konuları gerekirse 20 dakikada onaylayın ama ana sayfa çöplük gibi görünmesin.
Bu arada benzer bir konu bir süre önce açıldı, onu gördüm. Benim dikkat çekmek istediğim şey hızlı aksiyon alınamaması. Yazdığımız incelemeleri, rehberleri maşallah otomatik düzeltme ile tek atıp, sayfa yapısını bozup ışık hızında onaylayıveriyorsunuz. Buna da hızlı aksiyon alırsınız bir zahmet.
Rapor sisteminde bir sıkıntı mı var? Yoksa size hiç raporlanmıyor mu bunlar? Bu da bahane değil. Konuları açtıktan sonra kaderine terk etmeyin. Takip edin.
999'dan 519'a düşmüş, çok iyi fiyat. Alın geçin. G203'te, G102'de olan takılma problemi vb yok. Logitech'e sormuştu biri ve yeni üretim G102 ve G203'lerde bu sorunun düzeltildiği yazıyordu. https://www.carrefoursa.com/logitech-g-g203-lightsync-oyuncu-mouse-siyah-p-30361109?v=1.1.5
Bunlar bu cesareti nereden alıyor arkadaşlar? Savaştan kaçıp gelen nasıl ülkemizde nankörlük yaparak tacize kalkışır, akıl almaz olay: Yemin ediyorum bu haberler yüzünden sinir küpüne döndüm. Haberleri görmekten şikayet etmiyorum, bu haberlerin olma nedenine sinirleniyorum. Bir kez gündem...
@Escape rumuzlu arkadaş da troll adayı. Çok mesajı olduğu için öne çıkmasa da, dikkat göstermenizi tavsiye ederim. POSTAL, III. Osman gibiler çok mesaj atarak görünme stratejisini seçerken, bu arkadaş, az ama öz trollük yapmayı tercih ediyor.
Forumdan yasaklanmasalar bile mod onayı olmadan mesajları atılmamalı.
Hani ortalık boşken trollüyorlar başka ne olacaktı böyle şeylerin olacağı belliydi az çok. Yasaklansalar da bir şekilde yeni hesap açıp devam ederler.
Troller her zaman oldu olmaya da devam edecek. Zaten karalamaya çalışılan üyelerin ne olup olmadığını biliyoruz, Discord üzeirnden SS'ler falan da kolay ne var taklit ederim olur biter.
Açıkçası bu konuyu trollük yapan arkadaşları tartışmak için açmamıştım. Bizler öyle yapmasak daha iyi. Onlar hedef gösteriyor bizler de aynısını reverse olarak yapmayalım. Boşverin.
Techolay yonetimine/moderasyonuna umarim yanlislikla Mikail Fidan gibi birisi girer de forum biraz temizlenme yasar. Zira su an forumdaki olumsuzluklarin %99'u moderasyon kaynakli. %1'i de geri zekali uyelerden kaynakli.
Belli. Lakin onlar bir robot değil! Onlara yardımcı olmanız gerekir. Örneğin yanlış yaptıklarını fark edemediklerinde durumu onlara rapor sisteminden söylerek fark ettirmek gibi.
Rapor atınca oluyor mu her şey? Yasaklanmaları hakkında açılan öneri konusunun altına yöneticilerden biri "Daha fazla üye yasaklama konusu alırsak öneri konusu açma yetkiniz kısıtlarız" dedi.
Demekki her şey rapor ile olmuyor, baskılamak gerek.
Hesabı silinmesin, süresiz uyarı alsın. Paylaştığı konulardaki isimler kaldırılsın ve hepsi bir konuya toplansın. Özellikle taciz yorumu başa koyulsun. Yıllar sonraya çepni mevzusu olarak kalsın ve insanlar sosyal korsanları görsün.