999'dan 519'a düşmüş, çok iyi fiyat. Alın geçin. G203'te, G102'de olan takılma problemi vb yok. Logitech'e sormuştu biri ve yeni üretim G102 ve G203'lerde bu sorunun düzeltildiği yazıyordu.
Detaylar
Kim cevapladı?Onun yerine ben cevap vereyim, alınmazBazı kişiler alınabilecek bir model olduğunı bazı kesim ise alınmayacak sorunlu bir model olduğunu belirtmiş tam net bir sonuca ulaşamadım.
@144 Sence alınır mı?![]()
Peki nedenini öğrenebilir miyim?
Scrool sorunlu bir model olduğu söylenmiş sizce doğru mu?
Genellikle çift tıklama ve takılma sorunluydu. Takılma düzeltilmiş galiba ama çift tıklama düzeldi mi bilmiyorum.Peki nedenini öğrenebilir miyim?
6 ay kadar kullandım, taş gibi fare. Kronik problemi şans, ancak bende hiç sorun yaratmadı. Parasının hakkını verir.
mustafaduzgun
Başarılı
2018den beri kullanıyorum hocam scrool veya tuş sorunu yok ele oturan hassasiyeti güzel bir mouse tavsiye ediyorum.Peki nedenini öğrenebilir miyim?
Yaklaşık 3 yıldır bu modeli kullanıyorum, neredeyse 1 yıldır tekerleği düzgün çalışmayıp ileri geri yapıyor hep düzgün kullanmış olmama rağmen. Onun harici sorunu yok.
Leş gibi mouse, çok fazla kronik sorunu var ve rezalet.999'dan 519'a düşmüş, çok iyi fiyat. Alın geçin. G203'te, G102'de olan takılma problemi vb yok. Logitech'e sormuştu biri ve yeni üretim G102 ve G203'lerde bu sorunun düzeltildiği yazıyordu.