Bunlar bu cesareti nereden alıyor arkadaşlar? Savaştan kaçıp gelen nasıl ülkemizde nankörlük yaparak tacize kalkışır, akıl almaz olay:

Yemin ediyorum bu haberler yüzünden sinir küpüne döndüm. Haberleri görmekten şikayet etmiyorum, bu haberlerin olma nedenine sinirleniyorum. Bir kez gündem pozitif haberlerle doluşsa olmuyor. Bu ne olduğu belirsiz kişileri ülkeye alırsan ve kanunu uygulamazsan cirit atar. Kendi sapığımız yetmiyor, birde ithal ediyoruz. Ne diyeyim abi? %52 oran var ve oy verenler durumdan memnun ki sesleri çıkmıyor. Filistin için ses çıkaran insanlar kendi vatandaşına, ırkına sessiz kalıyor. Trajikomik olay neyse, susuyorum gerçekten bu ülkenin bazı insanları hiçbir şey hak etmiyor.

Hindistan'da halka açık bir bölgede meydan… gibi bir yerde mi idam yapılıyor yoksa kenar köşe bir yerde mi?

En azından hiçbir ceza almamadındansa ölmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.

14 sene sonra "ilk kez" idam cezası uygulanmış ya da uygulanmaya koyulmuş, varın gerisini siz düşünün...

İdamlar halka açık mı kapalı mı bilmiyorum.

Bir keresinde bu konuyla alakalı, küçük bir çocuğa tecavüz eden birisi ile röportaj yapmışlardı. Suçlunun dediği şey; nasılsa öleceğim, gittim yaptım benzeri bir şeydi (tam olarak hatırlamıyorum).

Yanlışlıkla değmek falan kusura bakmayın ama çok saf ve temiz cümeleler hocam. Boşalma olayının olması için kerkinme lazım bildiğiniz, ileri geri hareket etmek lazım. Bayağı çok afedersiniz arkadan kasti olarak uzun temas etmeniz lazım.

Tek dokunmayla boşalması da muhtemel, çünkü herifler cinselliğin afrikasında.

Haklısınız bu direk kerkinme.

Ben eski kafalı bir insanım görüşlerimi yargılayabilirsiniz saygı duyarım ama halka açık bir Meydan'da kafasına sıkılıp ibreti alem dediğimiz cinsten cesedi orada bekletseler böyle sorunlara daha az rastlarız ha ben demiyorum ki “kardeşim kesin kimse yapmaz.” yapan şerefsiz yine yapar ama böyle bir şerefsizliği yapması bir tarafları yemez diye düşünüyorum.