Detaylar
Kim cevapladı?Aynen.Fark ettiysen hep yaşlı ve güçsüz erkekler oluyor bu olaylarda. Genç, aklı başında, düzgün kişiler görmedim bile.
Kaos'dan beslenip ego tatmini eden süfli tayfası oldukça ve süfli tayfasına hak veren dalkavuklar oldukça bu dava bitmez kardeşim.
Princess Going Digital
Başarılı
Kusucam.
Haklısın da sürekli Arapça ve Farsça kullandığın için gıcık oldum.Aynen.
Kaos'dan beslenip ego tatmini eden süfli tayfası oldukça ve süfli tayfasına hak veren dalkavuklar oldukça bu dava bitmez kardeşim.
Dayı türkçe kelam da ceza yiyebiliriz belki.Haklısın da sürekli Arapça ve Farsça kullandığın için gıcık oldum.
Toxiclemenin alemi yok!
Gıcık olmanın da bir anlamı yok.
Triplere girme boş yere.
Neyse...
"Hasta" değildir, hasta olduğunu söylemek zorunda kalmıştır. Bunun nedeni insan zihninin yarattığı "eşitsizliktir" bahsettiğim eşitsizlik "her anlamda" bir insana Burak özçivit olma fırsatı verirseniz metro da sıradan bir kadına "masturbasyon" yapmaz! (bu uç örnek) o kadın kadar güzel eşi olan vs de yapmaz. Yaşça o kadından farklı ise gençliğinde öyle bir kadınla ilişkisi olmamıştır. "büyük akıl" embesillikten vazgeçip insanlar arasındaki eşitsizliği (her anlamda) azalttığı ölçüde bu tür olaylar akıl almaz seviyede azalacaktır.
Bunu yapmadığın sürece "sokakta yaşayan erkek" yaratırsan gelir senin karına (gözünü karartır) tecavüz eder. Sözün özü; Aynaya bak!
Bunu yapmadığın sürece "sokakta yaşayan erkek" yaratırsan gelir senin karına (gözünü karartır) tecavüz eder. Sözün özü; Aynaya bak!
Genç, aklına başında biri böyle bir şey yapmaz zaten hocam.Fark ettiysen hep yaşlı ve güçsüz erkekler oluyor bu olaylarda. Genç, aklı başında, düzgün kişiler görmedim bile.