Sivil yapsa daha çok tepki verirdim asker yaptığı için çok bir şey diyemiyorum üstteki yorumun dediği gibi savaşın ortasında askeri alıp aniden sivil hayata sokmak pek mantıklı değil. Başka sebepten dolayı da birine saldirabilirdi.
Detaylar
Kim cevapladı?Alifer
Uzman
Kapalı otoparka giremezse sıkıntı
LGBT'ya da değil, kendini savunmayan adamı dövmek adamlık mıdır? Yorumlara bak... Bravo size.![]()
Konu Arabistan olmuş. Sorsak özgürlük isterler ama başkalarının özgürlüğünü kısıtlamaya bayılırlar.
Konuyu "ama onun cinsel tercihleri farklı, o şöyle böyle." falan diyerek farklı noktalara çekmeye çalışmak akıl yoksunluğundan başka bir şey değil. Ortada hiçbir şey yokken başlayan bir saldırı var, kınamak yerine kişinin cinsel kimliğine bakıyorsunuz. Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum şu durumda.
Son düzenleme:
Lacan 1
Üstün
- Makaleler
- 82
Bu nefretin neyden kaynaklanıyor?Hepsi toplanıp itilaf edilmeli aynı başıboş köpekler gibi.
Ahlakımdan ve midemden.
Midem bunlar yüzünden bana isyan ediyor bulandırma beni diye.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Köylü Anadolulu ahlakı bir başka oluyorAhlakımdan ve midemden.
Midem bunlar yüzünden bana isyan ediyor bulandırma beni diye.

Devşirme sen türk olduğunu mu sanıyorsun?
Lacan 1
Üstün
- Makaleler
- 82
Başka bir insanın davranışları kendi ahlakına ters düşebilir. Fakat, nefret dediğimiz duygu çok güçlüdür ve oluşması için sağlam temelleri olmalıdır.Ahlakımdan ve midemden.
Midem bunlae yüzünden bana isyan ediyor bulandırma beni diye.
Sadece ahlaki uyuşmazlıklar nefret beslenmesine neden olabilir mi? Belki kız çocuğunu arabayla bilerek ve kasten ezerek öldürenlere karşı güçlü bir nefret beslenilebilir. Ama bu nefretin kaynağı sadece ahlak değil, insanlık anlayışıdır da.
Dostça, insan gibi, mutlu yaşayan ve toplumsal düzeni bozmayıp aksine dönen çarklının bir yerinde kendine yer edinmiş bireylere neden nefret beslenilir?
Buna sadece ahlaki uyuşmazlık neden olmaz, benim kanaatim bu yönde.
Yeni konular
-
-
ETS 2'de "Mod DLC içeriğine ihtiyaç duyuyor" hatası nasıl çözülür?
- ilker.anaf
-
-
-
-
-
20.000-25.000 TL arası kulaklık ve telefon önerisi
- Taksici Musa Fedaisi
-