Çoğu eşine verirdi. Afganistan'dan kalır yanımız olmazdı.
Ne desem bilemiyorum, adalet adalet değil ki kişilerin silahlanmasını savunsam dediğiniz şey olacak.😐

@Vira Hocam dediğim mesajlar bunlar.

IMG_5648.webp

IMG_5649.webp

Son düzenleme:
Ne desem bilemiyorum, adalet adalet değil ki, kişilerin silahlanmasını savunsam dediğiniz şey olacak.😐

@Vira hocam dediğim mesajlar bunlar.

Eki Görüntüle 34397

Eki Görüntüle 34398

Dövüş olabilir ama silah olmaz bence, silah satışları, silahları eşine verme gibi olaylar olur ve trafikte bir kavga çıktı mı herkeste silah olur, çoğunun kullanacağını zannetmiyorum, yanlışlıkla çocuklarını veya eşlerini bile öldürebilirler. Öyle olaylar çok var.

Daha silah izni yokken bile böyle olaylar yaşanıyorsa silah verildikten sonra neler olur siz düşünün, biz Amerikalılar gibi değiliz, sinirlendiğimizde her şeyi yapabiliyoruz. Amerika'da soygun olayları da fazla, silah sayısı çok olduğu için.

@792

Son düzenleyen: Moderatör:
Dövüş olabilir ama silah olmaz bence, silah satışları, silahları eşine verme gibi olaylar olur ve trafikte bir kavga çıktı mı herkeste silah olur, çoğunun kullanacağını zannetmiyorum, yanlışlıkla çocuklarını veya eşlerini bile öldürebilirler. Öyle olaylar çok var.

Daha silah izni yokken bile böyle olaylar yaşanıyorsa silah verildikten sonra neler olur siz düşünün, biz Amerikalılar gibi değiliz, sinirlendiğimizde her şeyi yapabiliyoruz. Amerika'da soygun olayları da fazla, silah sayısı çok olduğu için.

@792
Haklısınız, ancak hükümetin bir önlem alması gerek miyormu?

Bunun için bir ceza vardır ancak uygulanıyormu, hayır.

Bu olayların çoğu iftira. Canı sıkılıyor beni taciz etti diyerek zayıf, yaşlı, gariban erkekleri linç ettiriyor bazıları.

Neden hep @995 açmış? Yoksa @995 Bursa düşmanı mı?
Yok hocam estağfurullah. Ben tüm illerimizin vatanımızın karış karış her toprağına canım feda. Öyle bir niyetim asla olamaz. Sadece trend olmuş veya çok etkileşim almış haberleri paylaşıyorum Genel'de.

Bu devirde adalet sistemi adam akıllı hale gelene kadar kadınların silah taşımasından yanayım.
Gerçekten öyle hocam adam kadını öldürüyor serbest kalıyor.