Hep vardı ama eskiye nazaran özellikle düzensiz göç gibi şartlar sebebiyle bu daha da arttı. Şimdi gözaltına alınan insanların çoğu daha Türkçe bile bilmiyor. Ayrıca bu işin daha gözüken kısmının milyonda biridir. İnternetin olmadığı yerde böyle şeyler doğal olarak daha yaygındır. Ayrıca son günlerde şaşırıp kaldığım şey adidas eşofmanlı bazı arkadaşlar tacize kalkışanlara grupça girişiyorlar . Tabi arada bazen masumlarda kaynıyor ama elle tutulur bir yanı da yok . Ne olacak sonumuz belirsiz .
Detaylar
Kim cevapladı?Din kardeşlerimiz ülkemize sığındığından (işgal ettiğinden) beri epey arttı.
Bence de değerli sevgili hocam. Sanki bir şey eksik halka teslim edilip derisi soyulmalı dövülmeli yakılmalı. İbreti alem diye asılmalı.Bunlara en iyi cezayı cezaevindekiler verir. Hele bir düşsün de oraya.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben adamın elinin kadına değdini göremiyorum. Saniye verebilecek var mı? Bu hafta çok çalıştığımdan galiba.
Maalesef değerli hocam aynen öyle. Hükümet en son insanlardan aldığı vergilerle bahçeli ev yapıp göndereceklerdi ama yalan oldu sanırım zaten olmasında masum halkımız can halkımızın paraları ile yapılması vatana ihanet olurdu zaten. Gerçi zaten vatandaşlarımıza çok ihanet etmeleride ayrı bir olay. Onlara yapılan fırsat sigortaları onlar için bedava etmeleri ve daha niceleri...Din kardeşlerimiz ülkemize sığındığından (işgal ettiğinden) beri epey arttı.
Namus gideceğine para gitsin hocam, ev mi yapıyorlar ne yapıyorlar yapsınlar da kurtulalım şu mültecilerden. Gerisi çözülür elbet ama bu sessiz işgal çözülmez.Maalesef değerli hocam aynen öyle. Hükümet en son insanlardan aldığı vergilerle bahçeli ev yapıp göndereceklerdi ama yalan oldu sanırım zaten olmasında masum halkımız can halkımızın paraları ile yapılması vatana ihanet olurdu zaten. Gerçi zaten vatandaşlarımıza çok ihanet etmeleride ayrı bir olay. Onlara yapılan fırsat sigortaları onlar için bedava etmeleri ve daha niceleri...
Videonun sonlarına doğru elin yönelimi büyültülerek gösterilmiş. Otobüsün hareketinden olabilecek bir eylemsizlik kuvvetiyle mi oraya yöneldi yoksa adamın yaptığı bir terbiyesizlik mi belli değil? Bir diğer husus bazı insanlar ellerini farklı tarzda ceplerine atar videoda ki adamın elini cebine sıkıştırma tarzı öyle olabilir. En önemlisi adamın elinin değdiğini net bir şekilde göremiyorum, son kısımda değiyor gibi gözüküyor fakat net değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Saniye 0:19'da başlıyor hocam. 1:00'da yine sürtüyor elini dikkat ederseniz. Bu arada Allah zihin açıklığı versin değerli hocam sizin gibi gençler bizim için önemli vatana millete hayırlı olasınız.Ben adamın elinin kadına değdini göremiyorum. Saniye verebilecek var mı? Bu hafta çok çalıştığımdan galiba.
Saniye 0:19'da başlıyor hocam. 1:00'da yine sürtüyor elini dikkat ederseniz. Bu arada Allah sizin açıklığı versin değerli hocam sizin gibi gençler bizim için önemli vatana millete hayırlı olasınız.![]()
Teşekkür ederim. Teknofest'e hazırlanıyorduk zaten
Maşallah Allah sizin gibi gençlere yardım etsin ve kolaylık versin.Teşekkür ederim. Teknofest'e hazırlanıyorduk zaten![]()