O sizin inceliğiniz hocam ben de çok teşekkür ederim. Normalde bu tarz haberlere bakmak canımı sıktığı için bakmamayi tercih ediyorum, ama forumda gezinirken ne olmuş bitmiş diye haberdar olmakta iyi geliyor. Paylaşmaya devam edin lütfen, takipteyim.
Biliyorum saygı değer hocam bu tür haberler midenizi bulandırıyor sinirlerinizi bozuyor. Tekrardan küsura bakmayın. Bu tür kişiler insan bile diyemiyorum insandan aşsağı varlığı haber olarak paylaşmak bile haberliğe aykırı. Bakınız o kadar rahat ki sanki terbiyesizlik arlanmazlık ahlaksızlık yapmıyor başka bir şey yapıyor gibi o kadar sakin ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ki anlatamam bu tür kişilerin aslında halka verilip acı çektirilene kadar ibreti alem yapılmalı. Sizin de değerli güzel kibar efendi duruşunuz ve güzel yorumlarınız gerçekçi yorumlarınız hoşuma gidiyor kendinizi bizden mahrum bırakmayın lütfen. Sizlerin yorumları bizi sevindiriyor mutlu ediyor. Huzur veriyor. ❤️

Biliyorum saygı değer hocam bu tür haberler midenizi bulandırıyor sinirlerinizi bozuyor. Tekrardan küsura bakmayın. Bu tür kişiler insan bile diyemiyorum insandan aşsağı varlığı haber olarak paylaşmak bile haberliğe aykırı. Bakınız o kadar rahat ki sanki terbiyesizlik arlanmazlık ahlaksızlık yapmıyor başka bir şey yapıyor gibi o kadar sakin ve hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ki anlatamam bu tür kişilerin aslında halka verilip acı çektirilene kadar ibreti alem yapılmalı. Sizin de değerli güzel kibar efendi duruşunuz ve güzel yorumlarınız gerçekçi yorumlarınız hoşuma gidiyor kendinizi bizden mahrum bırakmayın lütfen. Sizlerin yorumları bizi sevindiriyor mutlu ediyor. Huzur veriyor. ❤️
Çok sağ olun hocam çok teşekkür ederim eksik olmayın. 🙏🙏

Hocam bu tür kişilerin sağı solu belli olmuyor kendisi terbiyesizliği utanmazlığı kafaya takmış hareketlere bakın bu kişi sizce normal biri mi? Her an video çeken kişiyi bıçaklamaya veya silahla vurmaya yeltenecek düzeyde biri tipinden tanıyor gibiyim bu kişilerin ne olduğunu. Bırakın bu tepkiyi halk versin hocam. Belki de bu terbiyesizin kaç suçu filan vardır serbest bırakılmıştır. İnsanın ne olduğunu bilemeyiz.

Bu tür olaylar insan oğlu olduğu günden beri vardır. Yıl ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Şu an bile kim bilir kaç kadın taciz ediliyor, biz sadece bize gösterileni görüyoruz.
Çok haklısın değerli saygı değer canım hocam. Güzel yorumunuz ve düşünceli sözleriniz için çok sağ olun. Keşke sizin dediğinizi hükümet'te dese. Sizinle aynı tepkiyi verse. Gerçi sizin kadar akıllı ve terbiyeli düzenli iyi insan değil onlar. Hepsi sanki kafasını kuma sokmuş durumda.