Hayır? Suriyeliler, Afganlar olduğu sürece normal artık bunlar. Onu diyorum.

Arkadan bir şey hissettikten sonra "ne olacak iki gün oturmam sonra geçer" deyip normale mi çeviriyorsunuz olayı anlamadım :D böyle bir şeyi normallestiriyorsaniz sorun sizdedir, ülkedeki çoğu "imanlı müslüman" görünümlü mültecilerin neredeyse hepsi aynı yola çıkıyor, taciz, zorbalık.

Arkadaşlar normal bir durum, ileride daha çok göreceğiz.. Demedi demeyin. Dediğim gibi kafanıza takmayın geçer gider. Yanlış anlamayın beni, dayayanı bile göreceğiz.

Harbiden ilginç. Ben halen kavrayamadım olayı. Minibüste nasıl boşalabiliyor? Ben daha evde yapmaya utanıyorum.

Hayır utanç meselesi olaya bakarsak adam için sorun değil ama bakarak boşalmak bayağı sağlıksız. 4 yıldır falan içinde tutuyor herhalde orman çocuğu.

Arkadaşlar normal bir durum, ileride daha çok göreceğiz. Demedi demeyin. Dediğim gibi kafanıza takmayın geçer gider. Yanlış anlamayın beni, dayayanı bile göreceğiz.

Normal bir durum olduğunu düşünmüyorum.👎

Geçiştirilebilecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum.👎

Arkadaşlar normal bir durum, ileride daha çok göreceğiz.. Demedi demeyin. Dediğim gibi kafanıza takmayın geçer gider. Yanlış anlamayın beni, dayayanı bile göreceğiz.
Kafamıza takmazsak daha çok görürüz, veya meydan dayağı ile adaleti kendimiz de sağlayabiliriz, sonra hooppaaaa yolla emniyete.

Arkadaşlar normal bir durum, ileride daha çok göreceğiz. Demedi demeyin. Dediğim gibi kafanıza takmayın geçer gider. Yanlış anlamayın beni, dayayanı bile göreceğiz.

Normal falan değildir ya. Ben kimsenin minibüste durduk yere boşalacağını düşünmüyorum.

Anca fazla sapıklar yapar.

"Takmayın" ne demek? Biz sustukça bu reziller daha da tepemize çıkacak. Bunlar cezasını almadığı sürece takacağım ve susmayacağım. Gerekirse defolup gidecekler bu ülkeden.

fire slam GIF