Karalama, İftira, Troll Konular Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oreki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 261
  • Görüntüleme Görüntüleme 10B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
9
Son zamanlarda sıklığı epey artmaya başladı ve yetişilemediğini fark ettim. Yeterince hızlı aksiyon alamıyorsunuz. Az önceki konuda 56 tane mesaj vardı. 56 nedir? 10 olmadan o konunun imha edilmesi lazım, kilitlenmesi de değil. Ana sayfada yarım saattir kabak gibi duruyor.

Bir de "bilmem kimin tavsiyesi ile aldım." konularını neden onayladığınızı anlayabilmiş değilim. Onaylamayın şu konuları. Troll olduğu o kadar belli ki. Hadi onayladınız, bari hızlı aksiyon alın.

Konu onaylama yavaşlığını anlarım, problem değil, yetişmek zor biliyorum şu durumda. Konuları gerekirse 20 dakikada onaylayın ama ana sayfa çöplük gibi görünmesin.

Bu arada benzer bir konu bir süre önce açıldı, onu gördüm. Benim dikkat çekmek istediğim şey hızlı aksiyon alınamaması. Yazdığımız incelemeleri, rehberleri maşallah otomatik düzeltme ile tek atıp, sayfa yapısını bozup ışık hızında onaylayıveriyorsunuz. Buna da hızlı aksiyon alırsınız bir zahmet.

Rapor sisteminde bir sıkıntı mı var? Yoksa size hiç raporlanmıyor mu bunlar? Bu da bahane değil. Konuları açtıktan sonra kaderine terk etmeyin. Takip edin.

Artı 70 Eksi
Forum genelini etkileyen bir sey nasil onemsiz olsun ki? Hadi ben goz ardi ettim gectim o mesaj orada hala kirli sekilde duracak.
Yasaklamadan cok bu tur uye tiplerinin barinamamasini saglamak daha iyi bir cozum olur bence uzun vadeyi dusunursek.
Galiba ben de banlanacağım o zaman;

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 144

Burası zaten isminden belli olacağı üzere, "mizah ve eğlence" Buradaki konular ona göre açılıyor.

Bu konunun asıl amacı daha farklı. İftira veya karalama ne ararsan var.

İfadeler: 144
@Thanos Biz bu sorunun çözümü hakkında tartışıyoruz bana göre bu forumun kirlenmesi için bir sorun değil.

@Thanos biz bu sorunun çözümü hakkında tartışıyoruz bana göre bu forumun kirlenmesi için bir sorun değil.

180 tane mesaj atıldı ben 180 mesajın içinde genel olarak tartışma görüyorum kavga görüyorum.

Enes yumuşak adam, ban için büyük suç olsun istiyor. Fidan tarzı biri lazım, şımarana şaplağı vuracak.
Bütün sistemi o kurmuş, moderasyon tek başına onun işi değil, demek ki o kadar büyüdük ki artık ya mod yetmiyor ya da kuralların caydırıcılığının artması lazım.

Harbiden garip elemansın. Travmalarınızı anlatın diye açtığın konuya utanmayın yazıp üstüne anlatan insanlara güldürdü, anırdım falan yazıyorsun.

Tartışıyoruz işte, bir problem göremiyorum ben.

Bir de 3. Osman ban yemiş sanırım. Süresi ne kadar bilmiyorum ama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…