Kararsız kalan kız ne demek istiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Saruman Paşa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    kız
Ben bir kıza ondan hoşlandığımı söyledim ve o ne desem bilemedim dedi. 2-3 gündür de öyle muhabbet ediyoruz. ne yapmalıyım?

Yedekte tutuyor büyük ihtimalle, o da başka birinden bekliyordur cevabı. Next.
Bana da öyle geldi. Mesaj atıyorum 20 dk sonra mesaj atıyor mesaj gitmesine rağmen. Uzun bir şeyler yazdım sadece beğeni emojisi attı.

İşte gereken ne?
Takıntılı değilseniz size değer vermeyen biriyle uğraşmak istemezsiniz herhalde değil mi? Yukarıdaki hocamın dediği gibi. Siz muhtemelen B planısınız. Bodoslama girebilirsiniz olaya. Gereken derken az çok onu kastettim.

Takıntılı değilim , olamam da. Değer görmüyormuş gibi geliyor. He bazı arkadaşlarım da ağırdan alıyor olabilir dediler.

Yedekte tutuyor veya sizden oda hoşlandığı için söyleyemiyor olabilir. Veya ailesi öğrenir diye korkuyorda olabilir.

Bana da öyle geldi. Mesaj atıyorum 20 dk sonra mesaj atıyor mesaj gitmesine rağmen. Uzun bir şeyler yazdım sadece beğeni emojisi attı.

Başından savıyor işte. Engelle geç hatta. Hiç ilgi vermeyin böylelerine. Keşke birisi de bana böyle tavsiye verseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…