Saruman Paşa
Uzman
Ben bir kıza ondan hoşlandığımı söyledim ve o ne desem bilemedim dedi. 2-3 gündür de öyle muhabbet ediyoruz. ne yapmalıyım?
Bana da öyle geldi. Mesaj atıyorum 20 dk sonra mesaj atıyor mesaj gitmesine rağmen. Uzun bir şeyler yazdım sadece beğeni emojisi attı.Yedekte tutuyor büyük ihtimalle, o da başka birinden bekliyordur cevabı. Next.
İşte gereken ne?
Takıntılı değilseniz size değer vermeyen biriyle uğraşmak istemezsiniz herhalde değil mi? Yukarıdaki hocamın dediği gibi. Siz muhtemelen B planısınız. Bodoslama girebilirsiniz olaya. Gereken derken az çok onu kastettim.
Takıntılı değilim , olamam da. Değer görmüyormuş gibi geliyor. He bazı arkadaşlarım da ağırdan alıyor olabilir dediler.Takıntılı değilseniz size değer vermeyen biriyle uğraşmak istemezsiniz herhalde değil mi? Yukarıdaki hocamın dediği gibi. Siz muhtemelen B planısınız. Bodoslama girebilirsiniz olaya. Gereken derken az çok onu kastettim.
Bana da öyle geldi. Mesaj atıyorum 20 dk sonra mesaj atıyor mesaj gitmesine rağmen. Uzun bir şeyler yazdım sadece beğeni emojisi attı.