Yol ver geç. Uğraşmaya bile değmez. Şaka gibi, çok sinirlendim bu olaya. 2-3 gündür bekletecek bir de hiçbir şey yokmuş gibi sohbet edecek.
Bekletmiyor 2-3 gündür muhabbet ediyoruz da çok saçma sapan. Bir mesaj atıyorum mesaj gidiyor 1 saat sonra cevap geliyor 5 paragraf mesaja beğeni emojisi geliyor sadece.

Takıntılı değilim , olamam da. Değer görmüyormuş gibi geliyor. He bazı arkadaşlarım da ağırdan alıyor olabilir dediler.
Ağırdan almak mı? Birine açılma cesaretini gösteriyorsun hatta arkadaşlığı bitirmeyi bile göze alıyorsun ama sana "ne desem bilemedim" diye saçma sapan bir cevap verip günlerdir hiçbir şey olmamış gibi sohbet ediyor. İnsanın aklıyla alay etmektir bu, ağırdan almak nedir yahu?

Bekletmiyor 2-3 gündür muhabbet ediyoruz da çok saçma sapan. Bir mesaj atıyorum mesaj gidiyor 1 saat sonra cevap geliyor 5 paragraf mesaja beğeni emojisi geliyor sadece.

Ben daha bunun arkadaş versiyonuna katlanamıyorum, siz nasıl hala umut bekliyorsunuz? Arkadaşıma sabah yazıyorum online olmasina rağmen akşam cevap veriyor ya da 3 4 gün sonra. Ben de aynısını yapıyorum. Neyse o. Kimseye ilgi vermek zorunda değilim.

Ne desem bilemedim demesinden diyorum. Ha bir de böyle geç mesajlar veya başından savmalar varken koşarak uzaklaşın.

Ağırdan almak mı? Birine açılma cesaretini gösteriyorsun hatta arkadaşlığı bitirmeyi bile göze alıyorsun ama sana "ne desem bilemedim" diye saçma sapan bir cevap verip günlerdir hiçbir şey olmamış gibi sohbet ediyor. İnsanın aklıyla alay etmektir bu, ağırdan almak nedir yahu?
Zaten bizim arkadaşların zihni çok normal değil de. Şimdi düşününce haklısınız.

Ben daha bunun arkadaş versiyonuna katlanamıyorum, siz nasıl hala umut bekliyorsunuz? Arkadaşıma sabah yazıyorum online olmasina rağmen akşam cevap veriyor ya da 3 4 gün sonra. Ben de aynısını yapıyorum. Neyse o. Kimseye ilgi vermek zorunda değilim.
Hocam ben gerçekten gereksiz ilgi veriyorum sanırım müsait olduğum an yazıyorum telefonu aç kapa aç kapa tuş bozuldu neredeyse sürekli kontrol etmekten.

@sndwchmaker @3428 @John Moyer ve diğer cevap veren değerli hocalarım o zaman kız dalga mı geçiyor kendince?

Son düzenleme:
Ne düşündüğü üzerine bize değil de kıza mı danışsanız? Biz nereden bilebiliriz? Biri yedekte tutuyor der, diğeri biraz çekingen galiba der, liste uzar gider. Sınırsız olasılık var. En iyisini kendisi bilir, birebir konuşun. Aklinizdaki her şeyi sorun.