Hep kızları da suçlamamak lazım ekonomisi batan her ülkede ilk bozulan kızlar olurYa hocam geçen gün bir kızın ses kaydını dinledim, arkadaşla konuşurken arkadan onun sesi de kaydedilmiş. Ne diyor biliyor musun? Parası da var aslında olabilir ondan.
Detaylar
Kim cevapladı?Kaykaysürenkedi
Yetkin
Bütün kızlar açgözlü, nerede para var oraya geliyorlar. İstisna falan yok kimse kimseyi kandırmasın. Ben öyle değilim diyen de ya yalan söylüyordur ya da biraz içine kapanıktır. 2 senedir sevgili yapmadım vallahi para biriktiriyorum. İkimizde okuyoruz ama hep erkek ısmarlıyor erkeğin parası bitince de ofsayt oluyor. Ya sıkıldım der ya başka bir şey der. 18 yaşındayım kimsenin kahrını çekemem bu yaşta.( ileride ne olur bilmiyorum şu ana yaşadıklarımdan bahsettim.) En iyisi arkadaş olmak arada dışarıda çay kahve içmek.
Saruman Paşa
Uzman
Hocam daha lisede ben kafayı hafif hafif bozmaya başladım ama Babalar ve Oğullardan Bazarovun tabiriyle kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum. Güçlü olmamız lazım. Ki oğullarımız aynı acıları yaşamasın.Hep kızları da suçlamamak lazım ekonomisi batan her ülkede ilk bozulan kızlar olureğitim de berbatsa buyurun izleyin Türkiye gerçekleri, her şey bir yana cidden bu ülkede erkek yakışıklı değilse, parası yoksa o elemanın bu ülkede akıl sağlığını koruması çok zor, üniversiteye gidenler bu dediğimi anlar, özellikle burada üniversiteye gitmeyen arkadaşlar, üniversiteye giderse bu dediğimi çok daha iyi anlar, paran yoksa yapayalnızsın resmen, bu ülkede ki kızlar gerçekten vicdan mastürbasyonunda on numaradadır ama çifte standart huyları vicdanının kimi zaman önüne geçer.
Hocam cidden ne söyleyeyim ki, biz erkeklerin büyük çoğunluğa da kalitesiz var arkadaş, bakıyorsun kıza yahu tip desen yok huy desen yok ulan yok oğlu yok, kızın dm kutusu Hindistan trenlerinden farksızHocam daha lisede ben kafayı hafif hafif bozmaya başladım ama Babalar ve Oğullardan Bazarovun tabiriyle kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum. Güçlü olmamız lazım. Ki oğullarımız aynı acıları yaşamasın.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Hocam daha lisede ben kafayı hafif hafif bozmaya başladım ama babalar ve oğullardan bazarovun tabiriyle kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum. Güçlü olmamız lazım. Ki oğullarımız aynı acıları yaşamasın.
Lisede kız erkek karışık 8-9 tane dost edindim gerisi hikâye. Hiçbiri adam madam değil. Sana tavsiyem de zorda kalmadan kimsenin kavgasına falan da gitme.
Saruman Paşa
Uzman
Zaten bozuk olanlara her şey mübah. Bana kız kabul edene kadar hergün rahatsız etmemi öneren arkadaşlarım vardı.Hocam cidden ne söyleyeyim ki, biz erkeklerin büyük çoğunluğa da kalitesiz var arkadaş, bakıyorsun kıza yahu tip desen yok huy desen yok ulan yok oğlu yok, kızın dm kutusu Hindistan trenlerinden farksızo yüzden bu yaşlarda da çok takmamak lazım diyorum.
E girmem zaten. Keko kavgasına girecek değilim.Lisede kız erkek karışık 8-9 tane dost edindim gerisi hikâye. Hiçbiri adam madam değil. Sana tavsiyem de zorda kalmadan kimsenin kavgasına falan da gitme.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Hocam cidden ne söyleyeyim ki, biz erkeklerin büyük çoğunluğa da kalitesiz var arkadaş, bakıyorsun kıza yahu tip desen yok huy desen yok ulan yok oğlu yok, kızın DM kutusu Hindistan trenlerinden farksızo yüzden bu yaşlarda da çok takmamak lazım diyorum.
Kendine saygısı olmayan çok 2 ayaklı organizmalara var. Geçen gün bisikletle kaza yaptım, sürücü bile özür diledi. Yoldan geçen adam dikkatli olacaksınız diye beni azarlıyor...arkasına bakmadan gitti sonra da.
Saruman Paşa
Uzman
Yazık gerçekten. Ama aklı başında olanlar toplumun iyiliği için çalışmalı bence.Kendine saygısı olmayan çok 2 ayaklı organizmalara var. Geçen gün bisikletle kaza yaptım, sürücü bile özür diledi. Yoldan geçen adam dikkatli olacaksınız diye beni azarlıyor...arkasına bakmadan gitti sonra da.
Saruman Paşa
Uzman
Çok haklısınız. Enayi değilim sabahtan akşama kadar sinir/stres içinde geçip dalga geçer gibi olmaz böyle.Direkt kiz hakkinda "yedekte tutuyor" gibi soylemlere gerek yok bence. Verdiginiz ilgiyi alamiyorsaniz konusmayin.
Yeni konular
-
HyperX Cloud 2 için döner menteşe nereden alınabilir?
- Paşam Hoşgeldin
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347