dark_1234

Deneyimli
Merhaba kardeşim YouTube'da takılıyor Roblox falan oynuyor bende çok ucuza ona bir sistem topladım sizce nasıl?

• Anakart Gigabyte G41 combo.
  • 8 GB DDR3 800MHz RAM.
  • Quad Q8400 işlemci 4 çekirdek.
  • Turbox RX550
  • Frizby 250W PSU.
  • SanDisk 240GB SSD.
  • Bir de Windows 10 Home.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kardeşim YouTube'da takılıyor Roblox falan oynuyor bende çok ucuza ona bir sistem topladım sizce nasıl?

• 8 GB DDR3 800MHz RAM.
  • Turbox RX550
  • Frizby 250W PSU.
  • SanDisk 240GB SSD.
Sistem gayet yeterli. Anladığım kadarıyla yaşı küçük, böyle bir sistem yerine ofis laptopu vari bir şey alsanız daha mantıklı olabilir. Bütçen nedir?

Hocam sizin konulara denk geliyorum. Kendi sisteminizi kardeşinize salıp gaming laptop mu alsanız? (GT 1030'lu bir sisteminiz vardı sanki)

• 8 GB DDR3 800MHz RAM.
  • Turbox RX550.
  • Frizby 250W PSU.
  • SanDisk 240GB SSD.

Aynı sistemin ekran kartsız hali var kardeşim kullanıyor hatta Roblox bile açıyor.
Uzun süre GT 1030 ile de kullandım.
Minecraft, Zula vs açıyor.
Q9505 işlemci vardı.

Hocam sizin konulara denk geliyorum. Kendi sisteminizi kardeşinize salıp gaming laptop mu alsanız? (GT 1030'lu bir sisteminiz vardı sanki)

Hocam benim GT 1030 sistem sorunlu hocam cihazın USB'leri çok hassas kilitlenme falan yapıyor.

Aynı sistemin ekran kartsız hali var kardeşim kullanıyor hatta Roblox bile açıyor.
Uzun süre GT 1030 ile de kullandım.
Minecraft, Zula vs açıyor.
Q9505 işlemci vardı.

Evet bence de böyle LGA sistemler ucuz ve Roblox Minecraft gibi oyunlar için fazla yeterli. Çok oyun oynmayan öğrenciler için birebir.

• 8 GB DDR3 800MHz RAM.
  • Turbox RX550
  • Frizby 250W PSU.
  • SanDisk 240GB SSD.
Ne kadara topladın? PSU'yu değiştirmenizi öneririm. Yapacağı işler için fena da olmayan sistem ancak bir tık daha güçlü olabilirdi. Bu hali bile fena değil, hayırlı olsun.