Kilo vermede yaygın yanlışlardan ikisini yapıyorsun maalesef, öğün sayını artır, ağırlık antrenmanı kesinlikle yap. Vaktin var ise hem kendi iyiliğin hem de ailenin "gözünü boyamak" için haftanın 4 günü günlük 2 kez antrenman yapabilirsin.
kardiyo için koşu bandında maksimum incline ı yahut salonunda varsa merdiven çıkmayı da tercih edebilirsin fakat eliptiği ağır insanlara önermiyorum. Sabah aç karna 1 saat kadar kardiyonu yaparsın (bilim bunun fark etmediğini söylese de ben hala aç karna kardiyonun insana çok daha iyi geldiği tarafındayım) günün devamında da ya öğlen ya akşam ağırlık antrenmanını.
Kan testi kesinlikle yaptır zira altında bir rahatsızlık yatıyor da olabilir, biz burada sana üstünkörü karbonhidrat, BCAA, eaa tüket der geçeriz, erteleme.
Diyeti uzun süreli ve sert yapma, bu da kan değerlerini hızlı şekilde düşürür ve glikojen deponu hızlı şekilde boşaltır (bu sebeple kas da yakarsın, performansın da düşer). Protein alımını hedef kilo başına 1 gr. Olarak belirleyebilirsin, maalesef bütçeyi zorladığı için artık diyetler bu şekilde de yazılabiliyor. Günlük karb. Alımını sınırlandır, lif ve yeşillik kesinlikle tüket, 1-2 kupa kafeine hassasiyetin yahut kalp rahatsızlığın yoksa yeşil çay iç, sağlıklı yağ için çiğ kuru yemiş tüket (badem, ceviz idealdir) fakat fazla değil (badem maksimum 10-13, ceviz maksimum 5 gibi). Günlük yağ alımını kilo başına 0, 7-0, 8 yapmaya çalış, hormonel dengen bozulmasın.

Öğün sayımın düşük olmasının temel nedeni uyku düzenim ve mevcut koşullar. Genellikle öğlen 1-2 gibi uyanıyorum; bu nedenle kahvaltı yerine öğle yemeği yemiş oluyorum, sonrasında yalnızca akşam yemeği yiyorum. Önerileriniz için ayrıca çok teşekkür ederim. Ne yazık ki spor salonu belediyeye ait, bu yüzden koşu bantları genellikle dolu oluyor ve kullananlar uzun süre yerlerinden kalkmadıkları için sıra gelmiyor. Bunun dışında yalnızca eliptik bisiklet, dik kardiyo bisikleti ve yatarak kullanılan bisiklet mevcut. Yaklaşık bir yıl önce bir ay diyetisyene gitmiştim. Her hafta farklı bir program uyguluyordu. Az önce o programları yeniden buldum; belki tekrar başlayabilirim. Diyete ilk başladığımda 2 haftada 8 kilo vermiştim, ancak bu 8 kilonun 7.8'i ödem falandır :D.