144

Üstün
Makaleler
1
Merhaba. Modemimizi yükselttik. Modem Türk Telekom'dan kargo yoluyla gelecek. Bu modemin ne olduğunu ben bilmiyorum, hangi model gelecek bilgim yok. Ancak kargoyla geleceği için kurulumu Türk Telekom saha teknisyeni mi yapacak yoksa biz mi yapacağız fikrim yok, bilmiyorum.

Kim yapacak?

Şu anda ZyXEL VMG3313-B10A var modem olarak.

Türk Telekom PPPoE şifresini vermiyor sanırım. (Recep Bey'in bugün açtığı konudan yola çıkıyorum.)

Bu sebeple kurulumu onlar yapacaktır. Lakin çoğu zaman Sirius'un dediği gibi kendi kendine bilgileri oto çekiyor. Çekmez ise arayıp çağırabilirsiniz.

Gelen DSL modem ise kabloyu taktığınızda bilgileri alır büyük ihtimal kendisi. Değilse de modem arayüzüne girip hızlıca yapabilirsiniz zaten. DSL modem için kurulum ekibi gelir mi bilmiyorum.
Evet. VDSL2 hattım var hocam.

Türk Telekom PPPoE şifresini vermiyor sanırım. (Recep Bey'in bugün açtığı konudan yola çıkıyorum.)

Bu sebeple kurulumu onlar yapacaktır. Lakin çoğu zaman Sirius'un dediği gibi kendi kendine bilgileri oto çekiyor. Çekmez ise arayıp çağırabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım.

Kendisi bilgileri çekip güncelleme yapar hocam. Yapmazsa SMS atıp kullanıcı adı şifreyi alabilirsiniz. Kurulumla ilgili diğer adımlar zaten basit şeyler. Sıkıntı halinde konu açabilirsiniz.
Hangi numaraya SMS atmak gerekiyor? Türk Telekom vermiyor sanıyordum ben.

Türk telekomda calıstım zamanında ekip kurmaz modem agt kurye firmasından normal kargoyu nasıl alıyorsanız öyle verilir modemi alıp takmak tamamen size düşer kurulumu icin %95 otomatik oluyor olmazsa arayın müşteri hizmetleri otomatik kurulum yapar.

Türk telekomda calıstım zamanında ekip kurmaz modem agt kurye firmasından normal kargoyu nasıl alıyorsanız öyle verilir modemi alıp takmak tamamen size düşer kurulumu icin %95 otomatik oluyor olmazsa arayın müşteri hizmetleri otomatik kurulum yapar.
Teşekkür ederim. Bir eski çalışan olarak bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.