Bence kendiniz gönderin kargoyu, ücret çıkarsa ekranda gözükür diye düşünüyorum ama siz müşteri hizmetlerine sorun yine de.

Paketlemeden önce ve sonra video kaydına alın ki herhangi bir sorun olduğunda elinizde kanıt olsun. Yapabildiğiniz kadar sağlam yapın kargoyu her yere kırılır yazın, bir sorun olduğunda siz uğraşıyorsunuz ki forumda bir sürü konu var bu sebepten.

İnanın kendim göndermek isterim ama en yakın şube 1 saatlik uzaklıkta neredeyse araba olsa giderdim ama dediğim gibi kutu çok büyük.

Hocam şöyle diyeyim genelde Yurtiçi Kargo üzerinden çağırdığımda kuryeler ertesi günü veya geç çağırdıysam 2 gün sonra geliyor. Ayrıca kutuyu da özellikle rica edin kırılır şeklinde yazsınlar.

Ha bu arada siz yine de varsa içine bir çıktı ile koyun hocam faturasını. Yoksa da e-fatura'nın PDF'sinin çıktısını alın.

İnşallah kısa sürede gelirler kırılır diye kağıda yazdım yapıştıracağım yine de soracağım dediğinizi.

Anladım teşekkürler başka bir tavsiyeniz var mı?
Şimdiye kadar 2-3 tane ürünü garantiye yolladım hocam. Hepsini tek seferde özetleyecek olursam önce firmayı arayıp derdimi anlatıyordum. Sonrasında verdikleri kodu bir kağıda yazıp en dıştaki kutuya yapıştırıyordum. İçine bir tane faturanın çıktısını koyuyordum bir de kendim bir kağıda telefon numaramı, adresimi ve ürünün sorunlarını yazıyordum. Ardından kargo şirketine verirken de cihazın hassas olduğunu söyleyip "kırılmaz" şeklinde bandrol bırakmalarını istiyordum. Ayriyetten kendime de bir takip linki yollanmasını istiyordum. Böylece ürün onlara gidince bende WhatsApp üzerinden iletişime geçip onarımın başlanıp başlanmadığını soruyordum. Zaten onlar onarıma geçildiğinde tamirinin ya da değişiminin yapılacağını belirtiyorlardı. Sonrasında da aynı şekilde ürünü tekrar yolluyorlardı veya iadesini yapıyorlardı. (Şimdiye kadar Xbox, Razer (bilkom), Huawei ve Samsung için bu şekilde yaptım.)

Şimdiye kadar 2-3 tane ürünü garantiye yolladım hocam. Hepsini tek seferde özetleyecek olursam önce firmayı arayıp derdimi anlatıyordum. Sonrasında verdikleri kodu bir kağıda yazıp en dıştaki kutuya yapıştırıyordum. İçine bir tane faturanın çıktısını koyuyordum bir de kendim bir kağıda telefon numaramı, adresimi ve ürünün sorunlarını yazıyordum. Ardından kargo şirketine verirken de cihazın hassas olduğunu söyleyip "kırılmaz" şeklinde bandrol bırakmalarını istiyordum. Ayrıyeten kendime de bir takip linki yollanmasını istiyordum. Böylece ürün onlara gidince bende WhatsApp üzerinden iletişime geçip onarımın başlanıp başlanmadığını soruyordum. Zaten onlar onarıma geçildiğinde tamirinin ya da değişiminin yapılacağını belirtiyorlardı. Sonrasında da aynı şekilde ürünü tekrar yolluyorlardı veya iadesini yapıyorlardı. (şimdiye kadar Xbox, Razer (bilkom), Huawei ve Samsung için bu şekilde yaptım.)

O kodu bende yazdım bilgileri girerken ve yapıştırdım monitörün yanında bir not olarak sorunlarını yazdım telefon numaramı ve sipariş numaramı bıraktım bu kadar detaylı anlatmanız gerçekten çok içimi ferahlattı teşekkür ederim.

O kodu bende yazdım bilgileri girerken ve yapıştırdım monitörün yanında bir not olarak sorunlarını yazdım telefon numaramı ve sipariş numaramı bıraktım bu kadar detaylı anlatmanız gerçekten çok içimi ferahlattı teşekkür ederim.
Rica ederim hocam ne demek. Süreçte elimden gelebilecek bir şey olursa istediğiniz gibi etiketleyebilirsiniz :)