Detaylar
Kim cevapladı?Temu üzerinden 3 kez sipariş verdim. Hepsi de 12-15 gün aralığında bana ulaştı. Sizinki de 10 günü aşmış. Sanırım en geç cumartesi gününe kadar size ulaşmış olacaktır.
Temu üzerinden 3 kez sipariş verdim. Hepsi de 12-15 gün aralığında bana ulaştı. Sizinki de 10 günü aşmış. Sanırım en geç cumartesi gününe kadar size ulaşmış olacaktır.
Teşekkürler, bir sorum daha olacak. Şu an gümrükte mi yoksa hala gümrüğe girmedi mi? Pek anlayamadım da.
Gördüğüm kadarıyla Türkiye'ye ulaşmış ve gümrük kontrolünde.Teşekkürler, bir sorum daha olacak. Şu an gümrükte mi yoksa hala gümrüğe girmedi mi? Pek anlayamadım da.
Gumruk kontrolunde oldugu zaman tracking bilgileri ekteki gibi olmasi gerekmiyor muydu?Gördüğüm kadarıyla Türkiye'ye ulaşmış ve gümrük kontrolünde.
Sizin ekran direkt gümrükleme işlemlerinin detaylarını anlatıyor. Konu sahibinin paketi havalimanına dün giriş yapmış. Yani gümrük ön hazırlık gibi düşünebilirsiniz. Zaten gümrük kontrolünde cevabını şu ekran görüntüsüne istinaden verdim.Gumruk kontrolunde oldugu zaman tracking bilgileri ekteki gibi olmasi gerekmiyor muydu?
Eki Görüntüle 125729
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-