pawEn

Üstün
Yer
Plant Dingolfing, Almanya
Merhabalar, herkese iyi sosyaller.

Bershka’dan bir alışveriş yapmıştım ayın 19’unda ve Kargoist teslim edecekmiş kargomu. Normalde Zara alışverişlerimde sorun olmazdı ancak şimdi nedense Mersin’de yola çıkıp İstanbul’a gitmiş, Bayrampaşa aktarmada görünüyor ve ben Antalya’dan teslim alacağım. Tahmini teslim tarihi de 29’unda gözüküyor.

@Toby Fox @EfeA

Bilerek mi yapıyorlar bu saçmalığı? Yahu Mersin’den getirsen Antalya’ya, ne diye İstanbul’a gidiyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar indirim dönemleriydi çok fazla satış olduğu için midir bilmem ama yaklaşık 1 aydır, çok güvendiğim HepsiJet kargosunun 4-5 kere mağduriyetine uğradım (şikayetvar) konusu dahi açtım. İade ettiğim kargo 1 ay ulaştırılmadı, araskargo aynı şekilde 2 hafta ulaştırmadı, yenilerde hepsijet 5 günde kargo teslim etti vs. Bütün kargo firmaları saçmalamış durumda, tek amaçları para kazanmak, sistemlerini geliştirip sorunu ortadan kaldırmak ya da yeni adımlar atarak "İŞ"lerine yatırım yapmak değil. Durum kesinlikle normal değil ama son 1 aydır o kadar sorun yaşadım ki kargolarla hayatımın en kötü alışveriş deneyimi diyebilirim. Yaklaşık 7-8 senedir aktif internet alışverişi yaparım.

Elinden gelecek bir şey olmadığı içinde beklemek zorundasın maalesef.

Normalde bölgemizdeki Kargoist görevlisiyle uzun zamandir tanisiyoruz adam yardimci oldu bir kac kez ama kargo daha Antalya'ya gelemedi, en iyisi abiyi arayip sormak merkez yanit vermiyor sanirim kimseye.

Ayrica indirim doneminin en aktif zamaninda yani direkt baslangicinda Zara'dan aldigim pantolon sorunsuz gelmişti, garip.

Abiye sordum, aktarma merkezi Bayrampaşa dedi. Oraya gidiyor sanirim her türlü kargolar.

Bugün teslim edildi. Kargoist aktarma merkezi Bayrampaşa aktarma merkeziymiş yani, Kargoist görevlisinden aldım bilgiyi yani her türlü Bayrampaşa'ya gidiyormuş.

Son düzenleme: