TekTabanca

Uzman
İyi günler. İnternetten hazır sistem aldım ve bu ürün kırılma, çatlama ihtimaline karşı kapıda kargoyu kontrol etmek gerekiyormuş. Ürünü satın aldığım firmanın ismini vermek istemiyorum.

Sormak istediğim şu, kargocuyu bekletmek gibi bir hakkımız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargocu çok beklemez ama hakkınız var tutanak tutturmak için. Pakette hasar olup olmadığına bakın. O kadar kısa sürede açıp hasarı anlayamazsınız.

İyi günler. İnternetten hazır sistem aldım ve bu ürün kırılma, çatlama ihtimaline karşı kapıda kargoyu kontrol etmek gerekiyormuş. Ürünü satın aldığım firmanın ismini vermek istemiyorum.

Evet hakkınız var, biraz tepeden bakarak gel kardeşim bir şurata dersen bekleyecektir.

Genelde kutuda, ambalajda bir hasar olduğunda tutanak tutuluyor diye biliyorum. Genelde kuryeler beklemiyor ama biraz daha inisiyatife kalmış bir durum gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ambalajda hiçbir sorun yoksa bence bir sorun yoktur. Ben hazır sistem altığımda en küçük bir sorun görünmüyordum ezik, delik vs kutuyu açtım sistem pırıl pırıl. Bir şekilde ambalaj hafif ezik vs. ise bence hızlı bir şekilde açıp çıkarıp bakın.

1-2 dk bekletip kutunun etrafına hızlıca bakın, kutuda bisey yoksa icindeki pakette de bisey olmamistir.

Selam,

Firmadan firmaya değişkenlik gösterir. Her firmanın prensibi farklı oluyor. Hangi kargo ile gelecek ?

Selam,

Firmadan firmaya değişkenlik gösterir. Her firmanın prensibi farklı oluyor. Hangi kargo ile gelecek ?
Yurtiçi kargo

Ambalajda hiçbir sorun yoksa bence bir sorun yoktur. Ben hazır sistem altığımda en küçük bir sorun görünmüyordum ezik, delik vs kutuyu açtım sistem pırıl pırıl. Bir şekilde ambalaj hafif ezik vs. ise bence hızlı bir şekilde açıp çıkarıp bakın.
Dediğin gibi hızlı bir şekilde çıkartsam ama beklemezse ben ricada bulunsam beklermisiniz diye video cekicem ztn beklemezse dışında sorun yoksa içi kötüyse işte o sıkıntı

Yurtiçi Kargo.

Dediğin gibi hızlı bir şekilde çıkartsam ama beklemezse ben ricada bulunsam bekler misiniz diye video çekeceğim zaten beklemezse dışında sorun yoksa içi kötüyse işte o sıkıntı.

Şubeye gidip kontrolünü rahatça sağlayabilirsin. Yurtiçi Kargo kapıda kontrolde sıkıntı çıkarmıyor. Takdir edersin ki bu adamın günlük çıktığı sayı min 120 en az 100 hane aceleleri bu yüzden.