- Makaleler
- 14
Aynen öyle. "Güven sorunu mu yaşıyorsun, atacağız parayı" falan filan derse de kimse babanın oğlu değil unutma.İlk parayı atsın o zaman öyle kargoya veririm yazayım.
Aynen öyle. "Güven sorunu mu yaşıyorsun, atacağız parayı" falan filan derse de kimse babanın oğlu değil unutma.İlk parayı atsın o zaman öyle kargoya veririm yazayım.
O parayı bana atsın, sen kargoya ver. Sonra onaylarsa ben parayı sana yollarım onaylamazsa da RAM sana eksiksiz geri dönünce ona parayı iade ederim. Komisyon da istemem.
Şakası bir yana, ben peşinen bilip bilmeden kimsenin günahına girmem ve dolayısıyla belki iyi niyetlidir karşı taraftaki arkadaş ama girilecek risk de değil.
Alıcı her türlü bulursun, ya elden alacak ya da havaleyi paşa paşa yollayacak.Ben şimdi yazıyorum o zaman ilk parayı gönder kargolarım güvenemiyorum maalesef falan diyorum sonra da alırsa alır almazsada bakarız.
Alıcı hangi şehirde? Muğla, Manisa, Kütahya çemberinde mi?
Nasıl korumuyor?
Ben yaşadığım mağduriyet üzerine müşteri hizmetlerine ulaşarak ücret iademi aldım.
Sen neredesin peki ? Ben de beylikdüzü'ndeyim. Bi yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni yapmaya çalışırım.İstanbul'da ben bozüyükteyim gelemem diyor reşit değilmiş zaten konuşmanın başında direk reşit değilim abi diye yazdı.
İstanbul'da ben bozüyükteyim gelemem diyor reşit değilmiş zaten konuşmanın başında direk reşit değilim abi diye yazdı.