Oğuzhan Karaca
Becerikli
Alıcı yanımıza gelir kargoyu beraber alırız parayıda hesabına atar yanımda bilemedim aklıma bu geldi. Ama nerede oturduğu önemli. Şimdi bu vatandaş Esenler, Bağcılar, Gop, Tarlabaşı gibi yerlerdeyse büyük sıkıntı zaten
Alıcı yanımıza gelir kargoyu beraber alırız parayıda hesabına atar yanımda bilemedim aklıma bu geldi. Ama nerede oturduğu önemli. Şimdi bu vatandaş Esenler, Bağcılar, Gop, Tarlabaşı gibi yerlerdeyse büyük sıkıntı zaten
Alıcı yanımıza gelir kargoyu beraber alırız parayı da hesabına atar yanımda bilemedim aklıma bu geldi. Ama nerede oturduğu önemli. Şimdi bu vatandaş Esenler, Bağcılar, gop, tarlabaşı gibi yerlerdeyse büyük sıkıntı zaten![]()
Parayı önden verirse kabul edin, sen kargola ben sonra parasını vericem derse asla inanmayın.Karşımdaki çocuk ama ilk parayı gönderir sonra da kargoya veririm yazdımda kabul ederse böyle satarım yoksa satmam ilk para.
Tamam onaylamadın adam ürünü sana nasıl geri verecek.
Hiçbir şey anlamadım.Tamam onaylamadın adam ürünü sana nasıl geri verecek.
Hiçbir şey anlamadım.
Kulaklık sattım. Alıcı iade istedi. Kargolayıp sana gönderdi. Uygulamadan iadeyi onaylamayıp müşteri hizmetlerini ararsan paranı alıp ürünü olduğu gibi alıcıya yolluyorsun.
Hayır ben şunu diyorum ben şimdi sattım RAM'ı adam iade istedi ve bana çakıl taşı gönderdi bende iadeyi kabul etmedim RAM bana geri nasıl elime ulaşacak.
O konuda sahibinden asla senin arkanda durmuyor git dava aç diyor kısacası, başı ağrıyan taraf sen oluyorsun, internette konulara bakabilirsin. Ürününden olan sen olursun ondan bulaşma asla.
Ürün ulaşmadıysa paranı alırsın. O konuda sorun çıkmamalı.Hayır ben şunu diyorum ben şimdi sattım RAM'ı adam iade istedi ve bana çakıl taşı gönderdi bende iadeyi kabul etmedim RAM bana geri nasıl elime ulaşacak.
Ürün ulaşmadıysa paranı alırsın. O konuda sorun çıkmamalı.