Karşımdaki çocuk ama ilk parayı gönderir sonra da kargoya veririm yazdımda kabul ederse böyle satarım yoksa satmam ilk para.

Tamam onaylamadın adam ürünü sana nasıl geri verecek.
Parayı önden verirse kabul edin, sen kargola ben sonra parasını vericem derse asla inanmayın.

Hiçbir şey anlamadım.
Kulaklık sattım. Alıcı iade istedi. Kargolayıp sana gönderdi. Uygulamadan iadeyi onaylamayıp müşteri hizmetlerini ararsan paranı alıp ürünü olduğu gibi alıcıya yolluyorsun.

Hayır ben şunu diyorum ben şimdi sattım RAM'ı adam iade istedi ve bana çakıl taşı gönderdi bende iadeyi kabul etmedim RAM bana geri nasıl elime ulaşacak.

Hayır ben şunu diyorum ben şimdi sattım RAM'ı adam iade istedi ve bana çakıl taşı gönderdi bende iadeyi kabul etmedim RAM bana geri nasıl elime ulaşacak.

O konuda sahibinden asla senin arkanda durmuyor git dava aç diyor kısacası, başı ağrıyan taraf sen oluyorsun, internette konulara bakabilirsin. Ürününden olan sen olursun ondan bulaşma asla.

O konuda sahibinden asla senin arkanda durmuyor git dava aç diyor kısacası, başı ağrıyan taraf sen oluyorsun, internette konulara bakabilirsin. Ürününden olan sen olursun ondan bulaşma asla.

Zaten açtığım konuda satıcıyı asla korumuyor dedilerde Param Güvende'yle satmam havale yapar bende kargolarım veya elden alır.

Ürün ulaşmadıysa paranı alırsın. O konuda sorun çıkmamalı.

Hayır ben satıcıyım ben nasıl para alacağım benim ürünümü almam lazım adam iade ettiğinde.

Çocuk kabul etmedi ikimizde birbirimize güvenemiyoruz diyor güvenemiyorsan sıfır alabilirsin dedim yazmadı daha da teşekkürler cevap yazan herkese bekleyeceğiz artık.

Son düzenleme: