Freaktofen

Başarılı
Birkaç gün önce bir ürün kargolayacaktım. Paketlendi, kargo parasını alıcı ödeyemiyor diye bahaneleri vardı, ben de tamam dedim ve kargo parasını da kendim ödedim. Satış yaptığım için alıcının IBAN'dan bana parayı atmasını istedim, bayağı bir mesaj ve aramadan sonra cevap vermeyince iptal etmek istedim. Aradan 15 dakika geçmişti ancak dediler ki işte arabaya bindi herhalde dediler, ben de dedim ki nasıl iptal ederim? Kadın dedi ki sipariş bölgesinin şubesine gidince oradan dağıtımını engelleyebilirsiniz dedi. Neyse Maraş'a gidiş geliş 1.200 lira girmişti artık. Bugün sipariş takibine baktım diğer şubeye gidince kaçırmayayım diye, bir baktım kargo ben gittikten 2 saat sonra binmiş arabaya. Eğer kargo araca bindirilmeden müdahale etme hakkım varsa, bu 1.200 liranın bedelini sormak isterim. Sırf üşengeçlikten böyle bir şey yapmaları cidden berbat.

2caa6f0d-ae59-4eb9-bfec-e485cd35bb85.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittigi zaman subeyi arayin soyleyin geri ceksinler. Aktarmada durduramazsiniz calisan olmadan. Duruma gore iade ucreti de kesilir bilginiz olsun.

Gittigi zaman subeyi arayin soyleyin geri ceksinler. Aktarmada durduramazsiniz calisan olmadan. Duruma gore iade ucreti de kesilir bilginiz olsun.

Ondan bahsetmiyorum öyle yapacağım zatende, demek istediğim en başta kargoyu verdikten 10 dakika sonra iptal ettirmeye geldiğim zaman, yani hala daha verdiğim şubeyken, kargo aracına bindirilmeden alma hakkım var mıydı?

Ondan bahsetmiyorum öyle yapacağım zatende, demek istediğim en başta kargoyu verdikten 10 dakika sonra iptal ettirmeye geldiğim zaman, yani hala daha verdiğim şubeyken, kargo aracına bindirilmeden alma hakkım var mıydı?
Var, sube kestiginiz kargoyu iptal eder alirsiniz. Bunda bi' ucret odemezsiniz, ama kargo gidip geri gelirse kargo tutari + iade faturasi odersiniz. Yurtiçi Kargoda bu sekilde.