Sorum başlıktaki gibi hadi biraz tartışalım.

Nasıl bu kadar bencil ve vurdumduymazlar, bunu bilmek isterdim. Ha bir de neden şifreli konuşuyorlar?
Mesela sevgilim var diyelim, tatlı yemek ister misin diye soruyor, hayır deyince üzülüyor darılıyor kırılıyor. Ulan desene tatlı yiyesim var diye en kralını alayım ye. Bir aktiviteyi bizsiz yapamıyor musunuz? Aynı çocuk gibiler.
Ve en ufak tartışmanızda bile bunu dile getiriyorlar, sanki siz 'hayır senin gibi değersiz biriyle tatlıyı bırak ekmek bile yemem' demişsiniz gibi tepki veriyorlar.
Ve şifreli konuşmaları bitiriyor beni. Mesela 'ben acıktım, sen de bir şeyler yemek ister misin?' diye sormak yerine 'acıktın mı' diye soruyorlar, hayır deyince o da yemiyor sonra olay 'aç kaldım'a dönüyor.
Veya bir markete gidiyorsunuz 'televizyonlara bakalım mı? Ne zamandır istiyordum.' demek yerine 'AA televizyonlar indirime girmiş' derler. Evet deyip geçince biz suçlu oluyoruz.

Acaba PC'den anlıyorlar mı? Oyun oynuyorlar mı? PC toplamayı biliyorlar mı?

Hiç sanmıyorum.

Erkeklerin sosyal medyada neden fake kadin profili acip durduklarini merak ediyorum gercekten.

1 kere olsun kadınların gördüğü ilgiyi görmek istiyorlar, ya da kadınların hayatı nasılmış ona bakıyorlar. Ben sadece 1 kere yaptım 3. mesajdan makinenın fotoğrafı gelince sildim :D

Neden çok sesli konuşuyorlar? Neden bağırıyorlar ve çoğunun ses ayarı yok?

Yüksek sesten hiç haz etmem. Yanımda yüksek sesle konuşan kim olursa olsun isterse babam olsun elim ayağım titrer, başıma ağrılar girer ve kıpkırmızı olurum. Bu çocukluğumdan bu yana böyle ve ne zaman bir kız ile konuşsam aşırı yüksek bir ses tonuyla konuşuyorlar. Olur olmadık anda bağıran mı dersin her şey var. Karşınızdaki duyma sorunu yaşayan bir birey değil. Ha, bağırmak demişken benim diğer çok merak ettiğim konu abi bir olay olduğunda inanılmaz bağırıyorlar çığlık çığlığa. En basitinden; birisi yanlarında kavga etse camları parçalayacak desibelde bağırıyorlar.

Neden çok sesli konuşuyorlar? Neden bağırıyorlar ve çoğunun ses ayarı yok?

Yüksek sesten hiç haz etmem. Yanımda yüksek sesle konuşan kim olursa olsun isterse babam olsun elim ayağım titrer, başıma ağrılar girer ve kıpkırmızı olurum. Bu çocukluğumdan bu yana böyle ve ne zaman bir kız ile konuşsam aşırı yüksek bir ses tonuyla konuşuyorlar. Olur olmadık anda bağıran mı dersin her şey var. Karşınızdaki duyma sorunu yaşayan bir birey değil. Ha, bağırmak demişken benim diğer çok merak ettiğim konu abi bir olay olduğunda inanılmaz bağırıyorlar çığlık çığlığa. En basitinden; birisi yanlarında kavga etse camları parçalayacak desibelde bağırıyorlar.
Buna sonuna kadar katılıyorum. Özellikle pick me olan kızların vazgeçilmez şeyi bağırarak konuşmak.

Karşı cinsle aram hiçbir zaman tam olarak iyi bir zemine oturmadı ama cevabını alacağımı bilsem şunları sorardım;

Öncelikle neden bu denli ilgi bağımlısı davranıyorlar? Ve bunu yaparken neden eli yüzü düzgün elemanlar yerine genelde arıza tiplere yöneliyorlar?

Ayrıca şu şifreli konuşma tavırları çok sinir bozucu. Eğer olmayacaksa hiç konuşmayayım ya da farklı bir şekilde muhatap olmıyayım diyorum ama ne git diyor, ne de kal diyor.

Son olarak bazıları erkeklere nefret kusarken neden tam tersi şekilde sürekli alttan alta birileri ile iletişim halindeler?

Ben şahsen ilişkide nasıl hissediyorlar diye merak ediyorum. Sokaktan toplanan kızlardan değil, harbi 10/10 edepli bir kızdan bahsediyorum bu arada. Ben şahsen bir erkeğe göre fazla duygusal ve merhametliyim. Acaba bir sevgilim olsa hakkımda ne düşünür? Aklında neler dönerdi merak ederdim açıkçası.