Egolu olup olmadıklarını olabilir mesela.
Ben bir kıza hoşlandığımı söyleyince aman tanrım vay canına egoları şaha kalkıyor! O bakışlar falan inanılmaz. Ama tas kafalı, sabıkalı bir tip olsam üstüme yürürlerdi "aşktan".

Buna katılıyorum hocam sabıkalı bir keko olmadığım için liseye başladığımdan beri 1 kıza merhaba diyemedim. Bir de keko elemanlara bakıyorum etrafı kız dolu.

Öncelerden acaba nelerden hoşlanırlar, ne tarz müzik severler gibi bazı şeyleri düşünsem de artık pek önemi olmadığını düşünüyorum. Çünkü birçoğu sizi partner-sevgili olarak değil de vakit geçirmelik, kendi duygusal açlığını giderip manevi açıdan tatmin olma aracı olarak görüyor. Hâl böyle olunca da valla insanda öyle bir merak da kalmıyor. Çünkü günün sonunda merak eden değil de suç kaydı olan ön plana çıkıyor :D

Öncelerden acaba nelerden hoşlanırlar, ne tarz müzik severler gibi bazı şeyleri düşünsem de artık pek önemi olmadığını düşünüyorum. Çünkü birçoğu sizi partner-sevgili olarak değil de vakit geçirmelik, kendi duygusal açlığını giderip manevi açıdan tatmin etme aracı olarak görüyor. Hâl böyle olunca da valla insanda öyle bir merak da kalmıyor. Çünkü günün sonunda merak eden değil de suç kaydı olan ön plana çıkıyor :D
İlkokulda, sınıf arkadaşımdan 0.7 uç çalmıştım. O sayılır mı hocam? (!).