- Makaleler
- 7
Burada pek gozlemlemedim ama denk geldigim oldu. Ornek veriyorum, bir telefon onerisi konusu açılıyor. Kisi iki telefon arasinda kalmis. Normalde yapilmasi gereken, mesajda konu sahibinin isteklerine gore neyin iyi oldugu, hangi cihazin hangi konuda neden onde oldugunun açıklanmasıdır. Fakat bazi kisiler direkt olarak karsilastirma sitesi atıyor, al buradan bakabilirsin diyip geciyor. Haliyle hem doğru olmayan bilgiler ile konu sahibi yanılabiliyor hem de farklari aciklayan uyelerin mesajlarinin önemi kalmamis oluyor. Bununla ilgili kural var mı diye baktim ancak tam kapsamli bir kural bulamadim.
31.Kural: "CPUBoss, GPUBoss ve Can You Run It sitelerindeki karşılaştırmaların cevap olarak sunulması yasaktır. Bilgilerin güvenilir bulunmadığı siteler yasaklanır, filtrelenir."
Ya bu kural duzenlenip, karşılaştırma siteleri engellenmeli ya da yeni kural eklenmeli. Sebebi yukarida anlattigim gibi, bilgileri tamamen ve eksiksiz olarak giren bir site su ana kadar hic gormedim ve mesajinda aciklayici cumleler kullanan insanlarin mesaj yazmasinin anlami kalmıyor. Zaten soru soran kisi bu tarz siteleri az cok kullanmıştır ve buralardan net fikir olusturamadigi icin foruma gelmistir.
31.Kural: "CPUBoss, GPUBoss ve Can You Run It sitelerindeki karşılaştırmaların cevap olarak sunulması yasaktır. Bilgilerin güvenilir bulunmadığı siteler yasaklanır, filtrelenir."
Ya bu kural duzenlenip, karşılaştırma siteleri engellenmeli ya da yeni kural eklenmeli. Sebebi yukarida anlattigim gibi, bilgileri tamamen ve eksiksiz olarak giren bir site su ana kadar hic gormedim ve mesajinda aciklayici cumleler kullanan insanlarin mesaj yazmasinin anlami kalmıyor. Zaten soru soran kisi bu tarz siteleri az cok kullanmıştır ve buralardan net fikir olusturamadigi icin foruma gelmistir.
Son düzenleyen: Moderatör: