Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 14 Aralık 2023
Düşürülecek çok kart varsa baya iyi para yapıyor tavsiye ederim.
Hayır, hiçbir şekilde ban sebebi değil. 10 senedir Steam kullanıcısıyım. Nereden baksan 9 senedir kart düşürmek için uygulamaları kullanırım, hiçbir şekilde de ban yemedim. Ki bu zaten illegal bir şey yapmıyor. Bir sorun olmaz. Ben Idle Master öneririm, daha pratik ve daha iyi. Hızlı bir şekilde kartlar düşüyor.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Daha geçen 2 hesaptan 5-6 dolar kazandım hocam risk yok.
Ömer_Yeter
Yetkin
Hayır, hiçbir şekilde ban sebebi değil. 10 senedir Steam kullanıcısıyım. Nereden baksan 9 senedir kart düşürmek için uygulamaları kullanırım, hiçbir şekilde de ban yemedim. Ki bu zaten illegal bir şey yapmıyor. Bir sorun olmaz. Ben Idle Master öneririm, daha pratik ve daha iyi. Hızlı bir şekilde kartlar düşüyor.
Varsa indirme bağlantısı paylaşabilir misiniz?(Rehber konusu falan da olur)
Ricardo Quaresma
Başarılı
Idle Master eskidi hocam. Sizin konudaki rehberden ArchiSteamFarm kurun.Varsa indirme bağlantısı paylaşabilir misiniz?(Rehber konusu falan da olur)
Ricardo Quaresma
Başarılı
Hocam program tüm oyunları çalıştırıyor ve tüm oyunlardan kart topluyor. Sizinki tek oyun + boşuna arkada yük.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Daha az riskli oluyor hocam. Ban yerim diye tırsıyorum biraz.Hocam program tüm oyunları çalıştırıyor ve tüm oyunlardan kart topluyor. Sizinki tek oyun + boşuna arkada yük.
Varsa indirme bağlantısı paylaşabilir misiniz? (Rehber konusu falan da olur)
Releases · JonasNilson/idle_master_extended
🃏 Get your Steam Trading Cards the Fast Way (Fast Mode Extension 🚀) - JonasNilson/idle_master_extended
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-